Smarter_way_USA

De ce #faraviolenta e un cretinism si un mesaj catre jandarmi

03/10/2016 | Lume nebuna | 2,747 views

Bun. Haideți că încerc să vad dacă îmi iese să explic cât pot de civilizat şi calm cretineilor si ipocritelor care toată ziua o ard cu #fărăviolență şi mizerile şi libidinoşeniile alea cu floricele la jandarmi de dimineața până seara. Să începem deci:

Dragi oameni, să luăm ca exemplu o situație in care protestatarii … fie ei şi paşnici … ajung cu înaintarea (că înainte era mai bine) la un GARD amplasat special de către jandarmi pentru a nu permite protestatarilor să înainteze spre GUVERN. Sper că vă duce capu să înțelegeți până aici ce vreau să zic.

Buuun aşa, acum vă întreb:

  1. Ce credeți voi că se va întâmpla când protestatarii încearcă să treacă de gard ?
  2. Care credeți că e singura posibilitate prin care protestatarii pot trece de gard ?

Încerc să vă ajut şi vă raspund eu. La prima întrebare răspunsul e unul evident şi anume că jandarmii nu îi vor lăsa iar la a doua întrebare, daca nu suntem cretini şi MAI ALES dacă nu suntem ipocriți şi libidinoşi, răspunsul va fi simplu şi anume că protestatarii ca să poată trece de gard vor trebui să se ia la bătaie cu jandarmii, deoarece, jandarmii au ordin să nu îi lase !!!

Intelegeți voi de ce … PRACTIC … dacă totuşi vrem un rezultat din protestele astea, trebuie şi acționat ? E foarte trist că trebuie să se ajunga la asta, dar, daca vreti sa reparati ca ați fost ignoranti cretini că nu ați mers la vot sau mai rău că ați votat chiar cu hoiturile, atunci singura solutie e să acționați în consecință. Altfel … tot ce rezolvaţi e că veţi petrece timp frumos la plimbare pe stradă cu alţii ca voi nerezolvând nimic.

Şi încă ceva … ce-i cu cretinismul ăla să mergi cu copii la proteste … mai ales deăia mici … De unde dracu atâta inconştienţă ??? Protestatarii nu sunt de vină că sunt CRETINI şi CRETINE care se plimbă la proteste ca la Disney Land.

Cam asa arata niste proteste! Restu sunt doar plimbari colective ca la DisneyLand

Mna bun … se pune că am explicat clar ca să poată întelege şi-un prost ?

În caz ca DA (altfel e degeaba), vreau sa fac un apel la JANDARMERIE:

Dacă tot sunteți pentru popor şi nu pentru LEPRELE DIN GUVERN, vreau să văd asta şi în stradă lăsându-i pe oameni să înainteze spre lait-motivul acestor prosteste. Nu stați în calea lor că nu din banii leprelor trăiți ci din banii munciți de protestatarii ăia din stradă care îşi apără drepturile! Şi încă ceva … nu uitați că vom fi tot mai mulți iar voi veți părea din ce în ce mai mult ca nişte fetițe in strada.

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile