Smarter_way_USA

Lectie de DIMPLOMATIE de la Barack Obama. Asa DA!

04/11/2016 | Politica | 2,565 views

obama-boo

Despre asta e vorba când Michelle Obama spunea: “When they go low, we go high”

Nu sunt fan Hillary Clinton … ar trebui să am perfuzii înfipte în cap sa pot să apreciez o impocrită in anul 2016 … Nu sunt NICI fan Donald Trump (ca politician, ca om de afaceri nu-i am nimic de reproşat).

ÎNSĂ, chiar dacă Obama o susţine pe ipocrita candidată la fotoliul de preşedinte SUA … că na … e partidul lui, şi trebuie … efectiv NU AM CUM să nu observ PROFESIONALISMUL de care dă dovadă omul asta ca POLITICIAN. Asta înseamnă să fii DIPLOMAT şi nu ipocrit, dragi cetăţeni şi mai puţin dragi politicieni. ASTA înseamnă!

BUN! Acum … nu suntem CRETINI şi … unii dintre noi, ne dăm seama că E POSIBIL ca scena asta să fi fost aranjată. Corect! Dar nu asta e problema ! Suntem obişnuiţi cu aşa ceva … ÎNSĂ … ideea e modul în care a rezolvat problema.

Huiduiala a început în momentul în care Obama a spus şi el … ca tot politicianu … ca na … trebe … faptul că “Nu ne putem permite un comandat suprem care insultă prizonierii de război” … moment în care … cineva din armată (ghinion) l-a articulat cu huiduiala … Si-a meritat-o Obama … ăsta-i adevărul … :) … DAR … a ştiut să răspundă!

Barack Obama, preşedintele SUA: Nu ne putem permite un comandat suprem care insultă prizonierii de război sau… Aşteptaţi, aşteptaţi… Staţi aşa… Hei, staţi aşa! Hei, ascultaţi! Hei, toată lumea, toată lumea! Hei!

V-am cerut să vă concentraţi şi nu sunteţi concentraţi acum! Acultaţi la ce vă spun eu! Toată lumea să stea jos şi să facă linişte pentru o secundă! Este un domn mai în vârstă care îşi susţine candidatul, nu face nimic, nu trebuie să vă faceţi griji din cauza lui…

În primul rând… În primul rând… Încetaţi! În primul rând, trăim într-o ţară care respectă dreptul la exprimare. În al doilea rând, el pare să fi fost cadru în armata noastră şi respect acest lucru. În al treilea rând, este în vârstă şi trebuie să-i respectăm pe cei în vârstă. Iar în al patrulea rând, nu huiduiţi, VOTAŢI!

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile