Smarter_way_USA

Despre frustrarile de la LOFT, sticle de sampanie si alte romanisme!

03/05/2017 | Lume nebuna | 7,105 views

De 2 zile subiectul principal de interes din Romania este ca nu stiu ce ciumpalac a baut o sampanie sau mai multe (stii dracu) la LOFT in Mamaia si a dat pe ea (ele) vreo 15-40.000 euro. Stiu … ar trebui sa fiu la moda si sa spun si eu ca toata prostimea de pe facebook ca mai bine dadea banii aia la case de copii sau alte mizerii ipocrite de genu.

Oameni buni … nu inteleg, de ce va fute grija ăluia ? Nu aveti ce transforma in rahat din cauza ca el isi face damblaua pe banii lui (precizez ca ma doare in cot cum i-a castigat! Nu e treaba mea sa anchetez asta!) ? Ce treaba aveti voi cum se distreaza unii (indiferent ca sunt straini sau romani).

Nu stiu …. eu cand vad filmuletele alea tot ce-mi vine sa spun e ca DA, Armand de Brignac chiar e o sampanie foarte buna (asta pentru frustrati sau frustrate care le considera pe toate la fel) si DA, recunosc, imi ploua in gura de pofta pentru ca na … am baut si eu la viata mea si stiu cum e, si DA, mai recunosc si faptul ca primul lucru care mi-a venit in minte a fost “doamne cate actiuni puteam cumpara pe bursa de banii aia …” dar REPET, nu sunt banii mei, eu nu sunt respectivul, deci nu e treaba mea pe ce isi cheltuie fiecare banu.

Problema pe care o am in schimb e cu oamenii care se mira in anul 2017 la asa ceva si cu cei care spun ca respectivii “se dau in spectacol”, “se dau mari” sau alte frustrari cretinoide de genu. Sau cu cei care au o problema cu artificiile sau cu faptul ca sampaniile vin aduse intr-o “căldare” si ca trebuie sa le vada toata lumea.

Oameni buni … e normal sa vina impachetate frumos si ca la banii aia sa fie si prezentate frumos si sa dea un aer de EXCLUSIVITATE … asta tine si de branding-ul brandului respectiv! E normal sa fie tratate la adevarata valoare. Fiecare om, in viata, cand ajunge sa obtina niste bani de care sa aba satisfactie sau sa se bucure (indiferent cum i-a facut, repet, nu e treaba noastra sa anchetam) vor sa se distreze (in functie de nivelul la care a ajuns). Intelegeti voi ? Unii poate chiar vor sa isi faca damblaua cumparand ceva de care “sa se mire lumea” (vorba aia). Si nu e prost cine le dă de mirat ci e prost cine se mira ! M-ati inteles ?

Haideti sa ne vedem de vietile noastre, sa incercam ca in loc sa pierdem vremea cu capra vecinului, sa producem fiecare macar una de-un leu, si sa ne bucuram de viata asa cum o avem si sa speram la mai mult, fiindca, nu-i asa … speranta moare ultima!

PS: Faceti lucru asta macar de dragu de a face in asa fel incat, in timpul vietii noastre sa avem si noi o presa normala, din care sa aflam informatii utile si nu ca cineva a baut o sticla de sampanie in club si ca fetele care au venit sa vada cine e, s-au inghesuit intr-un club de fitze de 2 metrii patrati si au stat cate 50 la coada la baie ca sa pise/cace banii de la sponsori. Va rog eu mult!

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile