Smarter_way_USA

FP denunta oligarhii din porturi! Presimt ca ASF-ul va face o vizita … FP-ului, desigur!

24/05/2017 | Diverse | 1,944 views

O inițiativă legislativă a trecut de Senat, iar dacă aceasta va fi adoptată și de camera decizională, Portul Constanța riscă să fie văduvit de aproximativ 50 milioane euro în următorii 10 ani, în detrimentul operatorilor portuari, susțin cei de la Fondul Proprietatea.

Este un uriaș transfer de avuție”, spune managerul FP Greg Konieczny. Proiectul frânează intrarea noilor competitori în piață și riscă să tragă înapoi dezvoltarea celui mai important port al României, lăsându-l în urmă față de alte porturi din Ucraina, Bulgaria și Croația.

Oare acum ce va face ASF-ul ?

Vor merge şi peste Fondul Proprietatea cum au făcut in cazul NN Pensii, când si-au permis şi aştia să îşi dea cu părerea ? Că vorba aia … “de ce-şi bagă nasu unde nu le fierbe oala” … deşi … cam le fierbe, că doar Fondul Propietatea deţine vreo 20% din Portul Constanta!

Au pus mâna pe activele statului în anii ’90 și au fost beneficiarii unor chirii la prețuri prefențiale până în momentul de față. Acum cei pe care Fondul Proprietatea (FP) îi denunță că ar caută protecția unei legi pentru a nu plăti prețurile pieței și a ține departe concurența altor operatori portuari interesați să investească.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile