Smarter_way_USA

Cum vi se mai par acum dividendele oligofrenic de mari de la BVB ? Sunt bune sau nu sunt bune ?

29/06/2017 | Bursa & Investitii | 2,630 views

Sunt curios dupa scaderile masive de pe bursa de dupa dividendele astea oligofrenic de mari si dupa cresterile astea, in mare parte fara fundament, cati dintre voi mai considerati ca a fost o idee buna sa stati la dividende si sa nu vindeti cu 1 zi sau 2 inainte de ex-dividend dupa care sa cumparati din noua peste vreo saptamana si mai ales as vrea sa va mai intreb care dintre voi mai sunteti fanii dividendelor mari si oligofrenice ?

Cat mi-am batut gura ca dividendele astea sunt periculoase si oligofrenice pur romanesti pe sistemu “ce-i in mana nu-i minciuna, maine vedem noi ce va fi” ei bine … cine se gandeste doar la ziua de azi, maine isi merita soarta.

Tin minte ca vorbisem despre lucru asta si cu niste manageri de fonduri ca daca nu ar fi mult mai inteligent sa vindem inainte de ex-dividend ai sa cumparam dupa vreo saptamana iar. Nici vorba … nu avea sens ce spuneam.

Conpet si TGN pana acum au fost cele mai bune exemple. Urmeaza SNG sa scada vreo 20%.

PS: partea buna e ca asa poate vom devenii si noi fanii companiilor de genu Medlife sau DIGI care nu dau dividende ci fac investitii si achizitii de alte companii pentru a se dezvolta si asadar si pretul actiubilor creste pe baza de valoare nu le baza de manelisme sa se intreaca in dividende.
PS2: nu uitati ca sunt momente bune de cumparare scaderile astea.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile