Smarter_way_USA

Familia traditionala si ipocrizia unora de a da bine pe sticla, crezandu-se open-minded

28/06/2017 | Lume nebuna | 4,575 views

Bun asa. Tot am ignorat subiectul asta stiind ca daca il deschid imi sare toata mocirla de retarzi in cap sa imi spuna ca sunt un monstru sau ca sunt comunist sau alte cretinisme de genu.

Daaar, vazand mai nou pana unde s-a ajuns cu mizerile astea, mai ales dupa subiectul preotului Popohaci sau Pomohaci sau cum l-o fi chemand pe preotul pokemon gay/pedofil, am zis ca deja e un subiect mult prea sensilbil ca sa fie lasat la voia sortii.

DECI … haideti sa va spun cum vad eu treaba cu poponarii sau cu familia asta traditionala (parere personala)

Stiu ca treaba asta cu familia traditionala pentru multi are semnificatie religioasa … ca na … in anul 2017 cand altii ridica rachete pe luna, unii nu-s sanatosi daca nu-si baga si prietenii imaginari in orice are legatura cu viata lor. INSA dupa parerea mea … treaba asta cu familia traditionala sau cum vreti voi sa ii spuneti nu are si de fapt, nu ar trebui sa aibe vreo legatura cu religia si chestii de genu.

Daca e sa o luam referitor la poponarul pedofil Popohaci (jur ca nu stiu exact cum il cheama si mi-ar fi scarba sa ma interesez asadar, ii spun cum il tin eu minte) tot ce putem afla e ca pokemonul avea inclinatii deastea sa dea la buci, treaba lui, dupa care aflam ca fericita, era de fapt e un “fericit” ceea ce deja imi provoaca scarba, dar na … treaba lui, nu a mea, dupa care aflam ca persoanele respective aveau sub 18 ani, adica HOPA, ce-avem noi aici, avem si pedofilie in combinatie, din nou, nu e treaba mea, ci e treaba legii sa il condamne daca e de condamnat … fa ce zice popa nu ce face popa … am inteles si astadar totusi ? WTF ???

Acestea fiind spuse, lasati-ma va rog cu mizerile religioase si haideti sa punem cartile pe masa si sa nu ne mai tot ascundem dupa deget. Daca va treziti vreunu sau vreuna sa o ardeti ipocrit, va rog sa o faceti cu argumente, fiindca nu raspund daca va umplu frigiderul. Am si eu limitele mele de suportabilitate la scarba de ipocrizie si e prea cald afara sa ies sa imi cumpar niste lamai sa va suport.

Eu nu am nici o treaba cu homosexualii … adica, ma rog, am multa scarba, dar asta tine de mine si o tin pentru mine, asadar face fiecare ce vrea cu trupul lui. INSA, toata problema vine cand o ardem ca democratie, ca open-minded si mizerii de genu ca doi poponari se pot si casatorii sau sa intemeieze o familie, care dupa parerea mea is ori bolnavi psihic, ORI in cazurile mai “fericite” asa s-au trezit ei la un momnent dat ca iubesc (in sensul de shukalaka bumbum) persoanele de acelasi sex … cum am avut un prieten care a visat noaptea ca are chemare de la Dumnezo si ia ghiciti, s-a calugarit … cativa ani pana l-a dat afara ca cica de fapt nu avea chemare … sau ceva.

Bun, hai sa spunem ca poate noi, oamenii, nu stim nimic … si ca de fapt normalitatea nu e sa fie un barbat si o femeie in combinatie … CORECT … adica corect pă dracu sa-i scapine, dar ma rog … fie asa de dragu conversatiei … dr problema care o vad eu … REPET, parere personala … e cum dracu de aici sa ajungi la acceptarea casatoriilor gay si a ADOPTILOR de copii intr-o jmenozeala deasta cu doi gay …

Va spun sincer, mie mi se face atat scarba cat si groaza cand ma gandesc la copiii aia … Ce plm se intampla cu lumea asta oameni buni ??? Stau si ma gandesc cum va fi treaba cu copiii aia cand vor merge la scoala … WOW … voi realizati prin ce vor trece copiii aia ? Voi realizati ca copiii adoptati de doi poponari vo fi practic VESNIC aratati cu degetul ca fiind “nascuti prin cur” ? Haideti ca intelegeti foarte bine ce spun ca doar nu sunteti retardati … sau sunteti ?

Ca sa nu spun ca copiii respectiv vor creste cu anumite sechele, probleme care se datoreaza experientelor din copilarie.

STIU, imi veti spune ca asta e problema copiilor si a educatiei pe care o primeste fiecare acasa. Stiu si CRETINISMELE astea ipocrite spuse ca dau bine pe sticla. DAR de fpat cu totii stim ca un copil, in proportie de MINIM 80% e influentat mai mult de anturaj si doar chestiile elementare le iau de acasa, in rest ANTURAJUL ii formeaza copilaria si ii afecteaza intr-o oarecare masura si viata.

BUN, sa spunem ca o-i exagera eu cu astea … se poate si asta, oricum doi poponari tot se for f*** in c**cu sau fara accepteul meu, si legea cu adoptiile si cu casatoriile gay vor fi promulgate cu sau fara accepteul meu. Sunt constient de lucrurile astea … vreau doar sa imi fac treaba si sa fiu IMPOTRIVA, si sa stiu ca eu unu n-am stat ca branza care sta si pute, de dragu de a nu deranja niste poponari sau niste ipocriti si ipocrite wannabe open-minded!

Cu tot respectul si toata dragostea va spun ca mizeriile astea daca se perpetueaza imi afecteaza si mie intr-o forma sau alta viata, asadar am tot dreptul sa imi exprim parerea.

Inca ceva! Ca deja mi-e prea scarba …

In timp ce scriam acest text am primit ceva notificare pe telefon cum ca un COPIL de 15 ANI, repet, 15 ANI, care statea in casa cu preotul poponar (e vorba de ALT copil nu cel care a aparut la tembelizor ca ar fi fost futut/iubit), copil care cand a fost intrebat de reporter care e treaba cu preotul poponar, a raspuns ceva de genul ca, care e problema, ca el s-a interesat si ca nu e pedofilie daca persoana fututa/iubita (in speta, copilul) are peste 15-16-17 anisori … ca nu tre sa aibe 18 ani ca sa nu mai fie pedofilie … ca el asa o fi auzit la vreun avocat sau ceva …

De aici voi realizati ca SI acest copil practic a recunoscut INDIRECT ca era “IUBIT” de preotul poponar si ca nu avea absolut nici o problema fiindca 1) e preot si sigur face bine ce face si 2) copilul asta vede la telmbelizor in ultima vreme si peste tot ca e ceva normal sa fii poponar ??? Realizati asta nu ??? Realizati ca toate puse cap la cap duc la

FI-MI-AR SCARBA !

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile