Smarter_way_USA

Alt putoi cu vagin care se vrea vedeta! Ne spune ca e open-minded si ca inselatu e bun si ca noi suntem prosti! Hai sa facem o analiza pe text, zic!

24/09/2017 | Lume nebuna | 5,300 views

Tinerii frumosi si liberi … Azi iar am gasit o mizerie pe internetu asta modern! Articolul putzoiului cu vagin il gasiti aici iar aici am pus un print-screen, in caz ca isi sterge postarea ca am vazut ca si-a pastrat doar comentariile in care e lins in băs, restul le-a sters… ca na … ii scade rangu. Luati o lamaie in gura si luati de aici mentalitate de zdreanta.

Putzoiul se numeste Stefan, probabil unii, de fapt, mai ales UNELE, il stiti … ala care vorbeste hidos cu gura putin deschisa de zici ca are vata’n gura si se citeste libidinoshenia si ipocrizia dupa accent … dar haideti sa il numim simplu Stefan, sa nu-i dam si celalalt nume ca si asa el in capu lui e o vedeta (are mari sanse cu zdrențoșenii deastea, a ajuns si’n CanCan… doar nu credeati ca’n Forbes) … si tre inmuiat un pic.

Am facut si o analiza pe text … ca na … mai simplu, nu se poate. Sa incepem, zic!

1. “De ce înşel şi de ce o voi face mereu?!”
hmm … ia zi nebuno! De ce esti zdreanta si de ce vrei sa mori o zdreanta!

2. “Ştiu că treaba asta este încă un subiect taboo pentru români.”
Are dreptate putzoiu. Este intr-adevar un subiect TABU, care, daca e sa ne gandim ca e vorba despre tine, ne doare’n cot, dar slobozeste, ca na … fiind duminica, azi e cu leneveala si e ok.

3. “Toţi o facem să fie clar de la început.”
Din nou, nu il contrazic. Toti suntem cretini sau zdrente la un moment in viata, problema e daca ne si laudam cu asta sau mai rau, cretinismu absolut, daca mai si spunem ca o vom face mereu!

4. “Chiar dacă printr-un telefon, sărut sau o partidă de sex în baia clubului”
Din nou, chiar zdreanta cum pare, nu poti sa negi ca are dreptate. Chiar si o simpla discutie la telefon, necorespunzatoare, poate sa insemne “inselat”. De sarut sau sex in baia clubului, nu incape discutie. Treaba e clara acolo.

5. “(toate îmi par egale). Nu există l-am înşelat mai puţin sau mai mult.”
Pffiii drace, deja as spune ca esti baiat fain tu de felu tau, pacat ca nu te ajuta vaginu!

6. O dată ce întreprinzi orice tip de acţiune cu o terţă parte se cheamă înşelat.
Aici o cam dat-o de gard! Nu e chiar vorba de ORICE actiune cu o terta parte! Suntem oameni si oamenii trebuie sa fie normali, sociabili si sa comunice intre ei ca doar deeaia au gura! Poate tu o ai si alte intrebuintari la gura … nu ma bag, boss!

7. “Acum că ne-am lămurit ce înseamnă hai să vedem de ce o fac.”
NO, amu’i amu’!

8. “Vreau să înţelegeţi că nu este o discuţie în care să ne afundăm împinşi de ipocrizie.”
Oooooolala nebunooo! Deja imi vine sa vars … Vorbeste vaginu de ipocrizie, auzi … OK, mi-am adus o lamaie! Sunt pregatit!

9. “Trebuie să privim la rece lucrurile şi să înţelegem că suntem oameni iar lucrul ăsta defineşte imperfecţiunea. Cu toate că suntem o minune a naturii din punct de vedere anatomic nu putem spune acelaşi lucru şi din privinţa emoţiilor.
pff … Da-te dreku de nebun, ca parca esti simpatic cum o arzi tu … minune a naturii care esti, anatomic auzi (o arde in stiinta omu, creste in ochii moimelor amu, va dati seama)

10. “Eu sunt un om defect din multe puncte de vedere. Sunt omul greşelilor şi o ştiu!”
Macar taci dracu si nu mai si zi asta! Las-o asa ca ne dam si noi seama!

11. “Încerc să mă îmbunătăţesc în fiecare zi cu câte ceva la mine dar asta nu insemana neapărat că îmi şi iese.”
Aici te cam contrazici …. total neprofesional !!! Poi ce-i asta ? Ori o arzi ca esti zdrenta si ca asa vei fi MEREU, ori spui ca vrei sa te imbunatatesti ??? Hotaraste-te ca ne zapacesti de cap, nebuno!

12. “Prima dată am înşelat de frică să nu mai fiu înşelat! Am fost înşelat de o fata ce am iubit-o foarte mult, am trecut printr-o traumă atunci …”
hmm … asta pot sa inteleg … se intampla si na .. fiecare reactioneaza cum crede si simte prima data … vreau sa cred ca s-a intampla tla o varsta foarte frageda. Iti marturisesc ca si mie, pe la 13 ani, si DA, recunosc, am procedat ca tine, destul de multa vreme, pana am inteles ca exista si FEMEI, nu doar zdrente. Si asta s-a intamplat TOT la o varsta frageda! Tu probabil esti mai intarziat … se intampla si repet, pot sa inteleg asta, cu totii suntem prosti la inceput!

13. “… că mai târziu să înţeleg că e o chestiune de nomalitate să înşeli.”
Aici din nou ai dat-o de gard. Sa inteleg ca ai tot inselat, adica ai tot fost zdreanta penala, dar dupa un timp ai realizat ca e si normal si ca asa si trebuie, si anume sa fii o zdreanta penala ??? Omule, cauta un psiholog, sigur iti da un diagnostic!

14. “Azi să înşeli îmi pare o nomalitate şi o soluţie pentru mine de a mă simţi mereu important şi dorit.”
Bun! Aici ai confirmat ca dupa trauma ai ramas zdreanta penala dar ai ramas si cu sechele si ca ai devenit si cretin! Nu e ok! Cauta un psiholog si incearca sa te vindeci! Nu iti cer asta fiindca mi-ar pasa de tine, ci pentru ca forme de viata din jurul tau, ar putea naste pui vii !!! Si aia e HORROR! Ca na … la asa educatie … Pe bune omule … las’o dracu de treaba!

15. “Relaţia înseamnă plafonare, o limitare a orizonturilor şi …”
DaDa! Am inteles ca esti cu probleme grave! Sechelele si-au pus amprenta ingrijorator de mult asupra gandirii si mentalitatii tale asupra vietii … Eu chiar imi fac griji ca intr-o zi as putea afla ca ai sarit in fata unui tramvai crezand ca-i gonflabila.

Adica sa inteleg ca tu … esti de parere ca parintii mei si ca toti cei care au casnicii frumoase au limitate orizonturile si ca sunt plafonati si ca … si ca, in principiu toti suntem niste cretini si ca DE FAPT toti ar trebui sa avem o singura prioritate in viata si anume sa dam in piz*a, in piz*e diferite nu doar aia, ca doar, nu-i asa, toate sunt diferite (poftim?) ca si cum ar fi ceva special asta …

16. “acum toţi frustraţii de clasa a şaptea vor sări cu gura şi vor spune că “
aia de clasa saptea, daca ar spune cretinismele si zdrentzosheile astea, i-as intelege! Aia sunt copii care inca nici nu le-au crescut flocii la mâţ … la aia se poate intelege!

17. “domnule …”
Nebuno, tie, “frustratii aia de clasa a saptea”, n-au cum sa ti se adreseze cu domnule, tu fiind un putzoi nefutut de clasa cincea? Stii ce zic ?

18. “dragoste eternă forever în love şi kkturi de astea. Nimic mai fals …”
Stii care sunt cele mai VULGARE si HIDOASE cuvinte in devenire in ziua de azi ? Exact cuvintele alea enumerate de tine, si anume “iubire”, “dragoste eterna”, “forever in love” si alte “kkaturi” deastea! Dar stii de ce ? Tocmai pentru ca planeta asta, e din ce in ce mai populata de putzoi nefututi ca tine, de homunculi cu vagin care va credeti open minded dar de fapt sunteti niste simpli transformatori de mancare’n kkat si care aveti impresia ca orizonturile vi le largiti dand in piz**, desi eu cred ca vi le largiti altfel dar na … nu ma bag, boss, stai cuminte!

19. “pentru că aici vb de mine nu de indivizi spălaţi pe creier de un cult sau orice altă formă de religie ideologică.”
Evident ca e vorba de tine! Ne-am dat cu totii seama, stai dreku linistit! Iar legat de religie ideologica, trust me, cel putin in cazul meu, nu cred ca se pune problema sub nici o forma de vreo religie. Aici e vorba despre ceva de genu “soarele e galben, iarba e verde, cerul e albastru!” Nimic mai simplu!

20. “Este în firea omului să experimenteze şi să cunoască mereu. Frica de cunoaştere şi de nou nu duce decât la statornicism.”
Aici putem spune ca ai dreptate … dar depinde la ce te referi … Bine, eu stiu la ce te referi tu! In cazul tau, treaba e clara ca e vorba de zdrentzoshenie, putzoism si cretinism dus la extrem! Aia e limpede ca cristalul. Dar intr-adevar, firea omului e sa experimenteze si sa cunoasca mereu … LUCRURI … nu pizde, ca fofolonca e tăt aia … hai dreku si evolueaza si tu de la homuncul, la om care vrea sa cunoasca lucruri si care vrea sa ramana ceva dupa el … si aici nu ma refer la plozi, ca aia poate tot prostu (chiar si tu, nebuno!)

21. “Acum toţi veţi spune că de ce să te apuci să explorezi atâta timp cât eşti într-o relaţie.”
Fă nebuno !!! Al dracu chestie … chiar si eu te-as intreba asta!!! Hai ca … o sclipire tot vad in tine!

22. “Întrebare foarte bună cu un răspuns şi mai bun !”
Intrebarea nu e buna … e doar o intrebare pusa unu-i putzoi nefutut ca si tine. E ca si cum te-as intreba de ce 1+1=2 ? Trust me ca nu avem nevoie de raspunsul tau! Stii de ce ? Ca la ce faţă ai si la cum te vad eu asa, sigur-sigur esti fan Alex Velea … si probabil raspunzi “MINIM 2” … ca na … unde nu se poate, nici Dumnezo nu cere !!!!!

23. “Simplu o fac în relaţie pentru ca şi atunci este perfect normal să îţi lărgeşti orizonturile. Vreau să mărturisesc că de fiecare dată când am înşelat nu am adus nici un prejudiciu relaţiei de cuplu, adică în acelaşi mod o priveam în acelaşi mod îi vorbeam, lucrurile între noi erau normale … cel puţin din partea mea.”
Ma surprinzi la fiecare propozitie … Asa’ti iese jmenozeala si cand combini ? Le suprinzi mereu cat de “deosebit” esti, dupa care maimuta spune “hai ca de asta scap rapid, sper macar p**a sa aiba omu ca in rest amu’ no fi sfarsitu lumii” … WOW … deci WOOOOOOW … unde dracu incape atata hidoshenie in tine ? Si cum dracu respira oamenii din juru tau ? Nu le vine sa verse ?

Deci sa inteleg ca tu inselai, te comportai fix la fel cu maimuta, lucru care recunosc, e laudabil, BRAVO NEBUNO !!! Nu oricine poate … Mai spui ca lucrurile intre voi erau normale … asta pot sa inteleg, fiindca AIA de fapt si de drept, NU E RELATIE, voi de fapt nu v-ati inselat … erati doar cunostiinte care v-ati imboldit, atata tot! Daca era relatie serioasa (penibil, nu ?) cu siguranta se schimba cate ceva …

Dar totusi, daca spui ca erai perfect la fel in relatie, asta spune multe despre felu tau de a fi ca om si, te intreb … da cineva doi bani gauriti pe tine si pe persoana ta ??? Asa, la incredere ma refer … Şarpe nebun ce esti!

24. “Nici unu din noi nu este perfect şi trebuie să vă opriţi să vă mai daţi mari profeţi.”
Asa este, niciunu din noi nu este perfect, tu sigur nu esti, si daca se poate in halu in care esti tu, eu zic ca ORICINE, poate sa fie profet intr-o discutie cu tine! DA, nasol moment! Repet, incearca aia cu psihologu, boss!

25. “Am înşelat pentru că nu am fost fericit am înşelat pentru că am simţit nevoia sa fiu fericit, am inselat pentru ca totul a fost doar o simpla iluzie de o parte si de alta.”
Aici ai vorbit exact ca o zdreanta deaia penala care are ca singura treaba pe planeta asta sa transforma mancarea’n rahat si in rest imboldeala! Ma jur ca eu cred ca tu de fapt esti travestita deaia … n-ai cum sa ai ceva in pantaloni, ca daca aveai, la ce scoti pe gura, ti se faceau boxerii tanga … desi … chiar cred ca poti tanga .. in fine … tot deschid paranteza la paranteza, m-ai zapacit nebuno!!!

25. Pe scurt nimic nu este ceea ce pare si totul este doar o iluzie. Cum istoria pastreaza doar varianta invingatorilor asa si situatia ilustrata arata un adevar trunchiat in care singurul vinovat sunt eu.
Pe scurt esti o zdrenta penala, una care are nevoie de un psiholog, ori de vreo inca 10 ani de experiente dupa care sa inceapa sa deschida gura! Vorbitu nu e pentru oricine, prietene! Stiu ca vrei sa fii vedeta! Inteleg asta, dar nu esti pregatit pentru asta …

26. Trebuie judecata cauza nu doar efectul.
Asta e o vorba buna ! Cauza e importanta, efectul e evident o consecinta a cauzei … si asta se vede foarte clar in cazul tau! Uite unde ai ajuns daca nu ai tratat cauza!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

PS: Acum ca ti-am analizat slobozeala hidoasa, vreau sa-ti mai spun ceva de la BARBAT la putzoi! Vorba era de la barbat la barbat, dar ar fi fost o blasfemie sa ma adresez asa tie!

PRIETENE, trai-ti-ar familia aia care te-a crescut, traim in anul 2017 cand altii ridica rachete pe luna !!! Tu la varsta pe care o ai, repet, trai-ti-ar familia sa-ti traiasca, tu la varsta asta, inca mai crezi ca e vorba de CUNOASTERE, de ORIZONTURI NOI sa dai in piz** ??? Ce mama dracu poate fi atat de interesant sa faci ceva ce TOATA LUMEA FACE ??? Care-i jmenozeala ca jur ca nu inteleg! Care-i pontu ??? Ca eu de la 17-18 anisori, am cam epuizat subiectul … si crede-ma, n-ai baut tu pahare de apa cat am “EXPLORAT” eu la viata mea! Cu toata barbatia din mine ti-o spun !

Acum la 30 de ani, ma intereseaza linistea, un creier, un om care sa ma sustina si provoace sa vreau si sa pot mai mult, o mancare calda, o vorba frumoasa si un “noapte buna + te iubesc” spus sincer si din dragoste! Te intreb, sunt penibil ? Sunt frustrat de-a saptea ? Sunt cu orizonturile limitate ?

PS2: Ma intreb … de unde p**a mea au astia bani sa-si plateasca internetul ??? Mda … de la parinti, logic! Probabil, parintii aia care sunt plafonati in casnicii inutile si limitati la orizonturi ??? Aia le platesc internetu.

PS3: Mai jos gasiti niste print-screen-uri cu mesaje ce le-a primit forma asta de viata de la fanele lui. Citi mai ales mesajul fetei care e pe clasa 9-a! (TINERII FRUMOSI SI LIBERI). Fi-mi-ar scarba!

PS4: Astia sunt viitorul, oameni buni! Astia ! Tinerii frumosi si liberi care nasc pui vii, merg la vot si dau exemplu altor generatii! Astia-s!

PS5: a doua zi omu propune sa ne uitam cu totii la filmul 5 to 7 si foarte sigur pe el spune ca vorbim dupa … Va chiar sugerez sa il vedeti filmul si sa stati cu pixu si cu foaia … e un film foarte zdrentzuros si mizerabil, realizat foarte bine, atat de bine incat foarte usor te poate induce in eroare sa chiar crezi ca “asa e viata” de fapt … Stefutz a fost prostit si na … considera ca sj-a primit o confirmare la sechelele lui.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile