Cea mai simpla metoda de a investi in actiuni la bursa. Poti incepe chiar acum!

14/09/2017 | Bursa & Investitii | 776 views

Inaintea aparitiei sistemelor de tranzactionare precum eToro, piata vautara era considerata ca fiind ceva innacesibil si extrem de complex. Folosind sistemul eToro mi-am dat seama ca nu este deloc asa, si ca acesta ofera o sansa la egalitate si invatare ce faciliteaza oricarui individ accesul rapid la pietele financiare internationale, fara prea multe oprelisti.

Lista cu CARTI despre BURSA si ACTIUNI!

Ceea ce evidentiaza eToro de celelalte platforme, pe langa functionalitatea de a exersa cu aproximativ 20.000 USD bani virtuali pana cand stapaniti anumite proceduri de predictie ce dau rezultate e faptul ca toate tranzactionarile sunt publice, practic acesta fiind un Facebook al tranzactiilor pe bursa, tranzactiile fiecaruia fiind publice.

Putem astfel cauta prin intermediul uneltelor eToro utilizatori cu un tipar de investire pe placul nostru:

  • Cei mai copiati utilizatori din Romania sau din lume
  • Cei care tranzactioneaza doar manual si nu copiaza alti utilizatori
  • Cei care au cea mai mare rata de castig
  • Cei care au risc mare sau mic
  • Cei care au profitul cel mai mare
  • Cei mai buni investitori in actiuni.

Aceasta platforma are succes si printre romani, care de obicei sunt foarte secretosi cu orice activitate ce aduce profit, aici platforma te obliga sa impartasesti comenzile. Unul dintre cei mai buni investitori romani pe platforma este o romanca, Geo a.k.a. log0600 care a reusit intr-un an sa aiba profituri de 4000 USD cel putin, mergand 50% pe investitii cu risc mare, a reusit sa stranga 23.000 de followers si 2300 de persoane care ii copiaza tranzactiile.

Click aici pentru a te inregistra la eToro!

Ea spune pe pagina de profil ca are 3 ani de experienta in tranzactionare, deschide o tranzactie prudent cu sume cuprinse intre 0,5 si 5% din intregul fond de investitii si seteaza un nivel de risc intre x25 si x100, si pentru foarte putine tranzactii de risc mare, foloseste 10% din suma. De asemenea ne spune ca banii nu se fac peste noapte si ca pentru Forex ai nevoie de timp si rabdare. Pentru a ii copia toate tranzactiile aveti nevoie de aproximativ 150 USD – vei juca banii tai exact pe actiunile membrului copiat, cu sume proportionale.

eToro asigura intregii comunitati toate serviciile necesare – conditii facile si unice de tranzactionare, un sistem excelent de asistenta clienti precum si conditii remarcabile de exersare pe date reale cu bani virtuali si tehnologii de ultima generatie! Platforma eToro este prietenoasa, usor de folosit, stabila si are un aspect placut. Utilizatorii nu mai sunt nevoiti sa se lupte cu grafice inexplicabile sau calucle imposibile.

stocks

Practic investirea pe pietele de capital poate deveni o joaca, precum jocurile sociale pe Facebook. Iar la inceput nu trebuie sa va faceti griji deoarece nu investiti nici un ban real. Primiti 20.000 USD in bani virtuali si 50 USD in bani reali si va puteti bucura de toate avantajele eToro: puteti invata, exersa si tranzactiona direct pe piata valutara internationala.

Cu ajutorul eToro, atat cei cu experienta financiara cat si incepatorii pot avea acces la cea mai mare piata financiara din lume ! Pentru inceput, acei 50USD bani reali ii veti investi in actiuni, care au o evolutie mai inceata si o probabilitate mai mica de a se deprecia rapid. Astfel puteti din acei 50USD sa realizati profit pe care apoi sa il retrageti, suma minima pentru retragere fiind 20USD.

De exemplu, am investit in Twitter 23 USD si am castigat 7.9 USD in cateva zile – insemnand un profit de 34%, avand in vedere ca bancile ofera dobanzi de maxim 7-8% intr-un an. Daca ganditi proportional, daca aveam 1000 de USD in loc de 23 puteam sa castig 340USD in cateva zile pe o investitie relativ sigura si fara riscuri mari daca stam sa ne gandim ca am investit intr-una dintre cele mai mari companii de tehnologie de pe glob, care este in plin avant.

Investitie in actiuni Twitter cu castig ridicat 34%

Oricum, pentru orice fel de investitie un sfat bun este ca performantele obtinute de alti utilizatori in trecut nu garanteaza castiguri si in viitor, iar cel mai important este sa nu faceti tranzactii cu bani pe care nu va permiteti sa ii pierdeti.

Pe platforma eToro aveti o varietate foarte mare de companii in care puteti investi, si unde va puteti folosi de cunostiintele economice pe care le detineti sau doar pe noroc:

Cumpara actiuni si devino investor

Un pariu sigur sunt firmele de tehnologie de pe primele locuri, puteti face comparatii si alege pe cea care vi se potriveste cel mai mult !

Cumpara actiuni la Facebook

Accesul pe care vi-l ofera aceasta platforma era de neimaginat in trecut. Acum puteti cumpara actiuni si in celebrul Bitcoin, ale carei fluctuatii spectaculoase va pot aduce castiguri frumusele. Eu am pierdut varful de crestere recent, si am cumparat cand deja era in scadere, dar sigur va mai creste pe masura ce devine din ce in ce mai popular.

Investitiile nu sunt intotdeauna pe plus

Sper ca v-am convins macar sa incercati, asa ca va las cu un cadou – Actiuni Twitter in valoare de 50USD daca va inscrieti acum. Sper sa ne intalnim in cativa ani pe un yacht in Mediterana cumparat din profiturile generate !

Past performance is not an indication of future results. Also, leveraged products can carry a high degree of risk. eToro offers protective measures to manage risk effectively, but in rare occasions it is possible to lose more money than invested. This content is for information and educational purposes only and should not be considered investment advice nor portfolio management.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa


Magazine recomandate pentru shopping online:


Elefant.ro FashionDays EvoMag.ro CEL.ro Answear Aoro Carturesti logo QuickMobile dEpurtat PC Garage