Smarter_way_USA

O noua lectie de patriotism de la Traian Basescu: “Nu mai cumparati combustibil de la MOL”

10/09/2017 | Politica | 9,377 views

Orice aţi spune voi, fostul preşedinte al României Traian Băsescu, o are mare, e bărbat, şi dă dovada de mai mult patriotism şi mai multă bărbăţie decât toţi politicienii români la un loc!

Reduceri elefant.ro: –> https://goo.gl/XrZAWi
Reduceri aloshop.ro: –> https://goo.gl/7QoKAs

Traian Băsescu, preşedintele PMP (Partidul Mişcarea Populară), a rugat astăzi proprietarii de maşini să nu mai cumpere combustibil de la MOL (companie petrolieră ungară) pe motiv că aceasta distribuie în staţiile de pe teritoriul României hărţi cu ţinutul secuiesc.

“Aşa-numita dispută româno – maghiară e plecată de la o hotărâre judecătorească. Deocamdată nimeni nu pune sub semnul întrebării hotărârile judecătoreşti. (…) Nu acesta e însă aspectul pe care vreau să îl subliniez, ci ceea ce face o companie pe care România a primit-o cu ospitalitate pe teritoriul ei. Este vorba de compania petrolieră MOL, companie aparţinând Ungariei. În toate staţiile MOL se distribuie hărţi cu ţinutul secuiesc autonom în mijlocul ţării. Dragii mei, cei care aveţi maşini, nu mai cumpăraţi combustibil de la MOL! Sunt atâtea staţii, nu mai cumpăraţi combustibil de la MOL, pentru că nicio companie nu îşi poate permite să facă o campanie împotriva Constituţiei statului pe teritoriul căruia a fost primită. Cum să promovezi prin pliante distribuite în benzinăriile MOL autonomia ţinutului secuiesc când tu îţi desfăşori activitatea comercială pe teritoriul unei ţări în a cărei Constituţie spune foarte clar – România e stat unitar? Stat unitar nu înseamnă stat cu enclave autonome”.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile