Smarter_way_USA

#crypto: Unde pastram si unde tranzactionam monedele virtuale in siguranta?

17/09/2017 | #crypto, Recomandari | 6,109 views


Tot am fost intrebat in ultima perioada ce WALLET folosesc pentru monede virtuale si daca am retras banii in siguranta in contul bancar sau pe card. Eu folosesc mai multe platforme asadar am sa vi le prezint aici.

Bitcoin este o moneda digitala folosita pentru trensferuri rapide, sigure si ieftine fara necesitate sa fie intermediate de vreo institutie sau procesor. Bitcoinii sunt stocati si transferati electronic de pe portofele personale. Introdusa in 2009, moneda bitcoin a crescut semnificativ in valoarea multumita cantitatii sale limitate si cresterii in popularitate.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

– eToro – https://bit.ly/2QGr5Zp (Your capital is at risk.)
– Coinbase – https://bit.ly/cont-coinbase
– xPortal – https://bit.ly/cont-xportal
– CryptoCom – http://bit.ly/cont-cryptocom
– LDVbank – https://cutt.ly/tokero
– Binance – https://bit.ly/38Zy4UK

PS: Eu va recomand sa va faceti cont pe TOATE platformele mentionate in acest articol si sa le folositi fiecare in functie de ce aveti nevoie in acel moment!

Pentru a anula o comanda pe care o aveti in curs, trebuie sa accesati butonul “Vanzare/Cumparare”, dupa aceea alegeti comanda pe care doriti sa o anulati din tabelul “Comenzi active” şi faceti click pe optiunea “Anulare”.

Ledger Nano S - The secure hardware wallet

Dupa ce ati alimentat cu succes contul dumneavoastra, este momentul sa incepeti sa tranzactionati selectand butonul “Vanzare/Cumparare” din meniul principal. Pe acesta pagina stabiliti pretul pe care doriti sa-l platiti sau sa-l primiti pe bitcoini.

Past performance is not an indication of future results. Also, leveraged products can carry a high degree of risk. eToro offers protective measures to manage risk effectively, but in rare occasions it is possible to lose more money than invested. This content is for information and educational purposes only and should not be considered investment advice nor portfolio management.

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile