Smarter_way_USA

Unguri vs romani … Treaba e simpla, ipocrizia e mare iar patriotismul e inexistent!

04/09/2017 | Lume nebuna | 3,348 views

Voi mai puteti cu cretinismele astea dintre unguri si romani ? Mie unu treaba mi se pare simpla, insa ipocrizia e mare iar patriotismul e inexistent!

Filmuletul vloggerului “Milițianul” de la Kaufland, in Odorheiu Secuiesc, unde a mers sa ceara mici a starnit foarte multe comentarii care nu au facut decat sa arate – dacă mai era cazul – puterea razboiului din Romania dintre cele doua tabere.

Nu iese fum faca foc, clar! Eu sunt convins ca si “Militianu” a “bagat pe jar” ca sa ii iasa si lui filmarea interesanta DAR de batranii care spuneau de Romania ca si cun ar fi un LOC ce spuneti ?

Acolo e instigarea care ma intereseaza. Ce a facut ala care filma cu aia de vindea mici ma doare in cot, fiindca nu am fost acolo sa vorbesc in cunostiinta de cauza ! In schimb ce spuneau batranii arata exact ce se intampla de fapt “acolo”!

Eu sunt din Reghin, judetul Mures. Foate multi prieteni de-ai mei sau de familie sunt unguri, cand merg la cabane intotdeauna caut anunturi unde proprietarii sunt unguri fiindca acolo stiu ca intotdeauna m-am simtit bine si MAI ALES stiu faptul ca au poate cele mai bune bucatarese si delicioase mancaruri, deci IUBESC UNGURII si mai ales limba lor care ma binedispune (ma stric de ras) de fiecare data cand o aud (e o limba vesela).

Toti ungurii pe care ii cunosc NU au absolut nici o treaba cu mizerile astea discriminatorii ce se promoveaza cu anumite interese.

INSA … credeti-ma, sunt suficient de cu capul pe umeri si suficient de patriot si de barbat, ca sa stiu sa fac diferenta intre un ungur/maghiar sau un bozgor (om fara tara potrivit dictionarului) ASADAR cand aud pretentii sau JEGURI MIZERABILE, JIGNITOARE si SCARBOASE cum ar fii alea cu autonomia tinutului secuiesc sau cum Cristos ii spune la chestia aia care unii spun ca NU ar apartine Romaniei … ma gandesc cum as fi tratat daca as merge in Germania sau Rusia sa cer asa ceva …

Credeti-ma ca am patit pe pielea mea in Germania sa fiu judecat ca vorbeam in engleza la POȘTA GERMANIEI si ca nu am stiut germana, moment in care am intrat in birou la om si l-am rugat sa ma lase sa ii strang mana si sa ii spun ca ii respect patriotismul si ca ma inclin !

Mie mi se pare JIGNITOR sa auzi povestea aia ca Harghita si Covasna NU AR FI din Romania … cum am auzit in filmuletu ala la niste JEGURI ce se certau pe acolo … Aia sunt de vina pentru situatia asta. Adica plm … eu sa vizitez Harghita si Covasna … sa vreau sa mananc si eu ceva bun de la ei (stiu ca au bucatarie foaaarte buna) si sa fiu tratat ca si cum as fi dintr-o alta tara sau chiar sa fiu luat cu nasu pe sus, poi cred ca le-as lua familile in p*** si puscarie as face … direct epilepsie as face !

Precizez faptul ca ma doare in cot de argumentele alea cretinoide si irelevante referitoare la ISTORIE ca cine a fost primu, oul sau gaina si alte argumente expirate si inepte de genu, ce le aduc multi HOMUNCULI in discutie cand se dicuta despre subiectul asta.

Deasta spun ca treaba e FOARTE SIMPLA! Ma intereseaza un singur lucru si anume “In ce tara traim ?” In cazul in care tara asta se numeste ROMANIA si ca limba nationala e romana, subiectul e unu inchis si ar trebui sa nu mai diferentiem ca niste CRETINI Romania de Tinutul Secuiesc sau cum ii spune ci sa fim dracu ROMANI ca doar traim in ROMANIA si sa ne ajutam, iubim si respectam unii pe altii si crede-ma ca nu s-ar mai intampla chestii de genu! E ATAT DE FUCKING SIMPLU !!!!!!!!!!!!!!!!

Restu sunt discutii cretine care nu fac altceva decat sa ii faca pe oameni mai rai sau sa se urasca intre ei si asta nu e deloc productiv sau benefic pentru nimeni !

Tags: , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile