Smarter_way_USA

Azi noapte am visat multi gandaci … Insa finalul a fost orgasmic!

29/10/2017 | Personal | 2,293 views

Azi noapte m-am trezit brusc dupa un vis lung plin de gandaci … deci mi-au invadat casa si m-am gandit eu asa, in capu meu batran, sa ii ademenesc cumva … Am iesti din casa si au venit ordonat tot dupa mine sa ma muste de cur (cred).

Eu trebuia sa merg incet ca sa nu imi piarda urma … voiam sa fug dar se opreau jegosii si asadar am tot mers incet pana am iesit din cartier ai am ajuns undeva unde era o groapa maaaaaaaare de dimensiunea unui stadion de fotbal.

M-am pus in mijlocu gropi si i-am chemat la interval :)

Pana au ajuns ei la mine, eu am umplut groapa cu muuuuuulta benzina, am stat pe marginea gropi si cand s-au adunat toti si se tot apropiau de mine sa ma muste de cur, am iesit din groapa si le-am dat foc … Mirosea ca dracu dar satisfactia a fost orgasmica …

De ce v-am povestit acest vis ? Fiindca … de cand ma stiu nu mi-a fost deloc frica de gandaci, doar scarba … si doamne multi am strivit din cauza asta …

LATER EDIT: Tocmai am fost instiintat ca cica exista chiar si un dictionar de vise pentru asa ceva:

Dacă visezi gândaci mulţi – este semn că vei câştiga nişte sume mari de bani sau că proiectele la care lucrezi se vor dovedi a fi o mină de aur.

Imi place ce spune acolo! :)

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile