Smarter_way_USA

Daca voi avea o fetita, ii voi spune …

08/10/2017 | Personal | 5,869 views

Dacă voi avea o fetiță îi voi spune să fie un om bun. I-aş spune ce înseamnă să fii om şi cât de importantă este să dea câte puţin din ceea ce are. I-aş mai zice că un suflet pe care l-a făcut fericit, îi va oferi mult mai mult decât poate să-i ofere egoismul şi lăcomia. Aş învăţa-o să ajute oamenii aflaţi la nevoie, însă înainte i-aş explica diferenţa dintre escroci şi cei aflaţi cu adevărat la marginea prăpastiei. I-aş mai explica diferenţa dintre a fi un om bun şi a fi un om luat de prost de către alţii.

Să nu fie vulgară – nici în vorbe, nici în fapte, nici în gând. Să nu mizeze mai mult pe decolteu, decât pe capacitățile ei, să nu mizeze mai mult pe o fustă scurtă, decât pe ambiția şi puterea ei. O femeie vulgară rămâne în memorie preţ de câteva clipe, dar o femeie formidabilă este un model chiar şi după ce i-a trecut vremea.

Să nu îşi vândă trupul sau sufletul pentru o cină în oraş sau pentru orice alt lucru material. Aş încuraja-o să devină independentă financiar, să refuze bărbaţii care se definesc doar prin ceea ce au şi nu prin ceea ce sunt. I-aş explica răbdător că orice vis frumos, dacă nu este unul sincer, se va termina curând. De asemenea, i-aş reaminti că după ce viaţa se încheie, iar tot ceea ce am avut devine nul, însă putem rămâne în amintirea oamenilor prin ceea ce am fost.

Să creadă în dragostea sinceră. Lucrurile bune vin puţin mai greu, dar atunci când îşi fac simţită prezenţa … ai toată lumea la picioare. I-aş spune să aibă răbdare şi speranţă, să nu se arunce în braţele primului venit decât dacă este cel potrivit pentru ea, altfel s-ar putea să regrete.

Unii bărbaţi o vor minţi. Frumos, mult, insuficient. O vor minţi pentru că o vor, pentru că vor să petreacă doar noapte în patul ei, pentru că au greşit şi încearcă să găsească o scuză, pentru că aşa sunt ei, pentru că nu au încredere în ei şi multe alte motive. Să nu creadă totul, să se bazeze pe intuiţia ei feminină, iar dacă totuşi cade în capcană, să nu se învinovățească prea tare. Omul cât trăieşte, învaţă!

Să nu îşi lase demnitatea călcată în picioare. I-aş spune că este foarte important ca un om să se respecte mai întâi pe sine, iar mai apoi pe ceilalţi. Că demnitatea, odată pierdută, este foarte greu de recâştigat. I-aş mai spune că omul are câteva chestii de care trebuie să aibă grijă: suflet, minte, sinceritate, libertate şi demnitate.

Şi, pe lângă toate acestea, mă voi asigura că ştie că voi fi lângă ea în orice moment.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile