Smarter_way_USA

Uite ca se poate! Prima fabrica romaneasca deschisa in strainatate, dupa 1990

13/10/2017 | Imi place | 2,121 views

Grupul TERAPLAST, cel mai mare procesator de PVC din România, a inaugurat ieri oficial fabrica Terasteel din Serbia. În luna iunie, grupul de firme din Bistrița, controlat de clujeanul Dorel Goia, a achiziționat producătorul de panouri sandwich Interlemind din Serbia, pentru 4,3 milioane de euro. Evenimentul marchează inaugurarea, după 1990, a primei fabrici din străinătate aflată în proprietatea unei firme românești.

Uite un motiv pentru care sunt mândru acționar Teraplast Grup! Unii oameni pur și simplu nu se mulțumesc cu 2 lei 3 lei ci preferă să se extindă și să vrea maximul de la potențialul propriu! ???

Vă aduceți aminte când vă spuneam că Ciurtin ăla ce și-a văndut compania Albalact (lider in Romania, la diferenta mare de urmatorii) pentru2 lei 3 lei la francezi, tot ce a realizat e o manelăreală deaia pur românească de a face ceva doar de dragu de a apărea la tembelizor ca a facut și el un “exit” SAU pur și simplu a zis mizeria aia că “vine un moment când trebuie să îi faci loc cuiva mai mare care să ducă compania la alt nivel”, repet, el fiind LIDER pe piață …

Ei bine, uite că se poate și că domnul Goia de la Teraplast ne arată că unii chiar își merită locul în topul antreprenorilor din România și care merită laude măcar pentru faptul a trecut granițele României și care nu sunt mulțumiți să fie numărul 1 in România, așadar, în cazul în care va decide să vândă, sunt convins că își va face bine calculele și că va trage cât de mult poate!

Să avem un weekend frumos și pe luni, să ne pregătim niște bani frumoși de investit în companii cu management #corespunzător fiindcă satisfacția, după cum vedeți, e pe măsură! ?

PS: Dorel Goia este fost profesor de istorie ! Tare sau ce ? ?

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile