Smarter_way_USA

DA! Aşa da! Un putregai PSD-ist i-a înjurat pe protestatarii #rezist şi le-a arătat cum se face treaba, după care, desigur, şi-a luat-o’n bot!

02/12/2017 | Diverse | 4,241 views

După cum știți, primarul Gabriela Firea a hotărât ca, în perioada 5-17 decembrie, să organizeze Târgul de Sărbători – Festivalul de colinde şi obiceiuri de iarnă, la Piața Victoriei. Mutarea făcută de Primăria Capitalei i-a nemulțumit pe câțiva dintre protestatarii #Rezist, care au continuat mișcările de stradă duminică.

Protestele au continuat în stilul cretinoid şi anume paşnic, însă la un moment dat, cel care transmitea pe Facebook l-a întrebat pe un bătrân ce părere are despre ce se întâmplă în piață, moment în care hoitul expirat psd-ist, i-a răspuns că se pişă pe cei care protestează, inclusiv pe el, pe individul care filma.

Protestatarul l-a întrebat pe putregai: „Comunistule, de ce vorbești așa, nesimțitule?” (a se observa decenţa verbală a protestatarului), şi s-a ținut scai după bătrân, filmându-l în timp ce îl înjura. În cele din urmă, hoitul agresiv l-a lovit pe protestatar cu rucsacul pe care îl avea în spate, iar telefonul protestatarului a căzut pe jos.

Acum … spre mirarea mea, am fost plăcut surprins de reacţia protestatarului, care după ce a fost lovit de hoit, nu a stat ca un cretin, asumându-şi soarta, ci i-a arătat putregaiului că jegul psd-ist bate la ochi atât la propriu, cât şi la figurat!

PS: Această postare NU e o instigare la violență, chiar deloc, sunt o fire pașnică și iubesc liniștea si respectul. Întotdeauna mi-a plăcut proverbul japonez “cu samuraii lupți ca și cu samuraii, cu tâlharii lupți ca și cu tâlharii”, aşadar, cu siguranță, în cazul în care cineva, oricine ar fi şi de orice vârstă ar fi, are nevoie de ordine printre dinţi, în apărarea mea, o voi face cu poftă şi cu mare drag!

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile