Smarter_way_USA

Despre cum e prezentat bitcoin-ul în presă, cum toți sunt prezicători ambulanți, majoritatea habar n-au despre ce vorbesc dar toți sunt sunt experți în domeniu

02/12/2017 | #crypto | 4,480 views

Probabil ati citit si voi deja tone de articole despre bitcoin, blockchain si cum o sa crape toate astea si cum o sa piarda toata lumea si cum bitcoin-ul e dracu in persoana.

Eu ma uitam astazi peste articolul din Entrepreneur (ce pompos suna, te-ai putea gandi ca e ceva de capu lor) pe care va rog sa dati o privire pentru a va face o idee despre situatia actuala. Am va fac o analiza mai jos si va propun sa trageti voi concluziile.

TITLU: Se mentioneaza ceva de impact, gen bitcoin, se impacheteaza ca si cum ar fi un nokia/myspace ca sa le alimenteze ego-ul behaitorilor care isi dau cu parerea EXCLUSIV in functie de ce aude la altii (n-au un filtru propriu si nici bunavointa de minima documentare) dupa care se baga ceva pozitiv despre INTREAGA jmenozeala, in cazul de fata, blockchain, si astfel le inchide gura celor slabi de inger care cred in blockchain si chiar si in bitcoin.

Cum sa nu-ti fie scarba de cum arata toata situatia asta ? Cum ?

Si stiti ce e mai scarbos de atat ? Mai scarbos de atat e faptul ca de fiecare data cand vin corectii de pret pe monede (care sunt firesti si e normal sa fie ca doar ce creste mai si scade la cum ce scade mai si creste) vor venii ei, crezandu-se destepti si vor aparea peste tot spunand “v-am zis ca o sa crape ?” Dupa care … cand evident creste la loc, din nou li se face p*** mica, mica, mica, precum p*** de furnica si iti vor spune “stai, stai ca on curand vor crapa de tot” si tot asa.

Nu ezitati sa ma contaceti in caz ca aveti nevoie de ajutor!

Nu-i asa ca va e scarba ? In caz ca inca nu, va mai dau una despre astia.

Stiti ca printre toti astia ce ii auziti prin presa, chiar si CEO-uri la companii mari internationale (banci, fonduri de investitii) spun nasoale de bitcoin dupa care asteapta reactia pietei si cumpara pe scaderi ? DA, sunt si lepre de genu … o gramada! Un simplu search pe google si ii gasiti pe toti.

Acum, de ce va spun eu toate astea … fiindca vreau sa va recomand sa incercati sa va creati un propriu filtru, sa va uitati la sentimentul investitorilor si la toate aspectele esentiale unei decizii investitionale, si abia dupa sa decideti daca investiti sau nu investiti.

Eu unu investesc de cand era bitcoin vreo 1600 dolari bucata … si NU, n-am dat nici 2 bani gauriti pe prostiile ce le-am tot citit prin presa de-a lungu timpului despre bitcoin si cum o sa crape el in curand.

PS: Daca o sa crape, eu unu o sa fiu oricum pe cateva sute% sau mii% profit fiindca eu de fiecare data cand depasesc suma investita, jumatate o scot afara si o investesc la Bursa de Valori Bucuresti in companiile care imi plac.

Asadar si prin urmare …

OAMENI BUNI, singurul lucru care ma intereseaza e ca, atata timp cat trendul e de crestere pe bitcoin (si chiar si alte monede), eu unu, n-am nici un motiv, REPET, nici un motiv sa nu profit de sansa asta de a face bani frumosi si rapid, asadar, am sa investesc cat voi putea de mult si incontinuu pentru ca NU exista chestii dealea (am pierdut trenu, a crescut prea mult, e prea scump), NU, inca e loc muuult de crestere.

Nu vreau sa fiu ignorant si sa las sa treacă oportunități frumoase pe lângă mine doar pentru ca un behaitor zice ca botcoin-ul o sa crape. Profitam de oportunități pentru ca banii pe care ii câștigăm de pe bitcoin merg, oricum, tot in economie.

Unde se poate investi in bitcoin si alte monede:

Pentru tranzactionarea monedelor folosesc de ani de zile eTORO … platforma lor mi se pare cea mai faina, usoara si la indemana tuturor, iar aplicatia de mobil te face sa te indragostesti de ea din prima clipa. De asemenea foarte buna platforma este si Plus 500.com (80.6% din conturile CFD de retail pierd bani) . De asemenea o platforma foarte buna este si COINBASE unde poti transfera orice moneda in alta sau in USD, EUR, etc.

PS: La toti am facut depozit si am facut cashout fara nici un fel de problema.

PS2: Eu va recomand sa va faceti cont pe TOATE cele 3 platforme si sa le folositi fiecare in functie de ce aveti nevoie in acel moment!

Past performance is not an indication of future results. Also, leveraged products can carry a high degree of risk. eToro offers protective measures to manage risk effectively, but in rare occasions it is possible to lose more money than invested. This content is for information and educational purposes only and should not be considered investment advice nor portfolio management.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile