Smarter_way_USA

#pescurt – Știrile business ale zilei 11 decembrie 2017

11/12/2017 | Bursa & Investitii | 1,708 views

  • Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor (IMP), controlat de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, a prelungit cu cinci zile lucrătoare, până la 15 decembrie, perioada de derulare a ofertei de obligaţiuni negarantate în valoare de 30 milioane euro.
  • Transportatorul national de petrol si gaze naturale, Conpet Ploiesti, a incheiat un contract in valoare de 70 milioane de lei cu Lukoil, pe o perioada de un an, incepand cu ianuarie 2018. Contractul presupune transportul petrolului din import, de la OIL Terminal la rafinaria Ploiesti. (Sursa: ZF)
  • Conform unor surse anonime Apple Inc. este aproape de a achizitiona Shazam Entertainment Ltd. al carui produs de recunoastere a muzicii, Shazam, este deja integrat cu Siri. Fara legatura cu achizitia, compania a anuntat ca Jony Ive, care a coordonat design-ul pentru multe dintre produsele de referinta ale companiei inca din 1996, revine in fruntea ehipei de design dupa o perioada in care s-a ocupat de alte sarcini administrative. (Sursa: Bloomberg)
  • BERD a intrat în acționariatul dezvoltatorului imobiliar Globalworth Real Estate Investments Limited, prin preluarea unei participații de 4,4%, în cadrul unei oferte publice pentru susținerea dezvoltării portofoliului companiei și a operațiunilor din România și Polonia, prin care compania a atras 340 de milioane de euro, a anunțat instituția financiară, citată de News.ro.

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile