Smarter_way_USA

#pescurt – Știrile business ale zilei 22 decembrie 2017

23/12/2017 | Bursa & Investitii | 2,142 views

  • Conpet a semnat cu Petrom un act aditional in valoare de 23.36 milioane lei, pentru prelungirea contractului de prestare a serviciilor de transport titei, gazolina si condensate de la pucntele de primire la punctele de predare stabilite, pana la data de 31 ianuarie 2018. ( Sursa: ZF)
  • Rezultatele trimestriale ale Nike Inc. au depasit asteptarile Wall Street (cu 15% in privinta profitului si cu 1.9% pentru venituri) pe fondul cresterii vanzarilor in China si Europa si in ciuda scaderii cu 5% a veniturilor in SUA. Totusi, concurenta acerba din SUA a condus la o scadere a marjei brute respectiv a profitului net (ultima cu 8%) fata de trimestrul comparabil din 2016. (Sursa: Reuters)
  • Boeing Co. si compania aeronautica braziliana Embraer SA au anuntat ca sunt in discutii pentru o potenatiala „combinare” a afacerilor lor. O astfel de miscare ar intari duopolul Boeing – Airbus insa trebuie sa primeasca acceptul guvernului de la Brasilia. (Sursa: Reuters).
  • Facebook Inc. a semnat un acord multi-anual cu cea mai mare casa de inregistrari din lume, Universal Music Group, pentru a putea oferi publicului melodiile detinute de Universal intr-o miscare ce pune Facebook in concurenta directa cu platforma YouTube a Google / Alphabet Inc.. (Sursa: Bloomberg).

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile