Smarter_way_USA

#pescurt – Știrile business ale zilei 7 decembrie 2017

07/12/2017 | Bursa & Investitii | 1,651 views

  • „În perioada de nouă luni încheiată la 30 septembrie 2017, Fondul a vândut întreaga deţinere în Oil Terminal SA, Banca Transilvania SA şi în Primcom SA precum şi o parte din deţinerea în OMV Petrom SA şi BRD Groupe Societe Generale“, se arată în raportul trimestrial.
  • Producătorul şi furnizorul de gaze naturale Romgaz ia în calcul noi investiţii în creşterea capacităţii de stocare a gazelor naturale în România, după ce tocmai a anunţat investiţii în depozitele Sărmăşel şi Depomureş.
  • Consiliul de administraţie al Rompetrol Rafinare (RRC), compania care operează rafinările Petromidia Năvodari, convoacă acţionarii pe 15 ianuarie 2018 pentru a aproba, printre altele, revocarea din funcţia de membru al board-ului a lui Marius Mitruş, se arată într-un document publicat la bursă.
  • Directorul financiar al Citigroup Inc. a anuntat ieri ca veniturile din tranzactionare ale bancii americane vor fi cu intre 15 si 20% mai mici in T4/2017 vs. trimestrul patru din anul precedent in special din pricina scaderii volumelor pe pietele de obligatiuni. Cu o zi inainte oficiali ai rivalelor JPMorgan Chase & Co. si Bank of American Corp. anuntasera scaderi ale veniturilor din tranzactii cu circa 15% pentru trimestrul in curs. (Sursa: Reuters)
  • Cea mai mare companie de asigurari de sanatate din SUA, UnitedHealth Group Inc., va face o a doua achizitie anul acesta in sensul unei integrari pe verticala prin preluarea diviziilor de servicii medicale primare si de urgenta ale DaVita Inc. in incercarea de a tine costurile cu despagubirile mai bine sub control. (Sursa: Reuters)
  • Actiunile Lululemon Athletica Inc. au avansat cu pana la 7.6% in tranzactionarea afterhours dupa ce producatorul de echipament sportiv a raportat rezultate peste asteptarile pietei in trimestrul sau trei fiscal (+7.7% la profit, respectiv o rata decrestere a cifrei de afaceri cu 53% mai mare). De asemenea, compania si-a ridicat cu 2,4% estimarile privind nivelul maxim al profitului pentru intregul an. De la inceputul lui 2017 actiunile US.LULU crescusera doar 4.1% pana la inchiderea oficiala deieri. (Sursa: Bloomberg)

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile