Smarter_way_USA

Cam asa arata niste proteste! Restu sunt doar plimbari colective ca la DisneyLand

20/01/2018 | Diverse | 2,529 views

Cam asa ar trebui sa fie protestele daca e sa fie cu rost! Altfel ne doar plimbam ca la Disney Land si nu se rezolva nimic.

Daca voi iesiti in strada si stati cuminti la barierele puse de jandarmi practic sunteti ca la concert sau la un meci de fotbal la care voi sunteti doar spectatori iar jucatorii sau artistii isi fac meseria, voi neavand nici un rol acolo decat de incurajare!

Ca sa INTERACTIONATI cu modul in care artisti/fotbalisti isi fac treaba, trebuie sa treceti de bariere si DA, jandarmii si politia sau armata, ce vreti voi, va trebui sa dea in retragere, fiindca NU suntem in evul mediu sa ne dam in cap, ci doar vrem sa schimbam conducerea. Altfel doar uitati-va si asumati-va ca va meritati soarta.

De ce #faraviolenta e un cretinism si un mesaj catre jandarmi

Intr-un moment in care ies ATAT de multi oameni la proteste deja guvernanti nostri nu mai sunt atat de linistiti cum sunt acum, si atunci se schimba lucrurile! Nu trebuie sa iasa nasoale, sa se intample incidente, trebuie doar ca astia sa inteleaga ca treaba e serioasa de acum si ca trebuie sa o lase mai usor cu abuzurile.

PS: Pentru oligofreni, mentionez ca asta NU e o instigare la violenta ci e o instigare la treaba bine facuta, sa zic asa! E vorba de un exemplu de ACTIUNE a unor oameni satui de abuzuri si dragnisti.

.

.

.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile