Smarter_way_USA

Mi se tot spune ca ma pricep “sa-mi vand marfa” si ca am o mega putere de convingere

03/01/2018 | #crypto, Bursa & Investitii, Personal | 2,799 views

Oameni buni … mi se tot spune ca ma pricep “sa-mi vand marfa” si ca am o mega putere de convingere … Sa fie oare asa sau sa fie vorba despre faptul ca recomand ceea ce fac SI EU si fac bani din asta ?

Dupa cum stiti, eu din culcare in sculare am doar bursa, actiuni si cryptomonede in cap. Am o pasiune de mic, pe care ma incapatanez toata viata sa o pastrez si anume “imi place sa nu mor de foame!”. Asta e pasiunea mea! Imi place sa fac bani, ma pricep la asta, si DA, daca nu as fi o putore, chiar as face lucruri foarte faine pe lumea asta, dar … work in progress, am tot timpul din lume si viitorul suna TARE BINE!

Referitor la mesajele de genu celor din postarea asta, vreau sa intelegeti ca eu singurul lucru pe care il fac este sa recomand lucruri pe care le fac cu drag si din pasiune si castig bani din asta, si EVIDENT, ca sa pot sa ajut si sa fiu la dispozitia celor aproape 1000 de oameni care ma asculta cand isi investesc banii, trebuie sa CASTIG si eu ceva la randul meu. Suna corect, nu ?

Citeste si: De ce nu accept să dau consultanţă gratuită?

Stiu, sunt foarte multi CRETINI, extrem de multi cretini, scursuri ale planetei, obsedati de capra vecinului, genul ala de homuncului care vor ramane tot niste simpli transformatori de mancare in rahat pentru tot restul vietii, care vor spune ca “da de ce sa castigi tu de pe seamea mea?”, sau “cum sa il ascult pe ala care recomanda invesitii riscante ?”. Siu, sunt foarte multi cretini deastia … despre care n-am timp si nici n-as putea pierde timp sa-mi bat capu analizandu-i!

Multi se gandesc doar la profitul lor dar nu fac nimic in sensul asta si asteapta sa le pice totul mura’n gura! Ei bine … cu mine nu mere cu deastea! Te ajut cu drag si cu interes, dar trebuie sa intelegi ca atata timp cat TU vei castiga bani din asta, mie imi va fi mai bine si deci voi fi motivat sa te ajut din ce in ce mai mult.

Eu, in viata, de cand ma stiu, am facut bani doar AJUTAND pe altii sa faca bani, pentru ca am un principiu foarte simplu, si anume, cu cat ajuti mai multi oameni si cu cat vor castiga ei mai mult datorita tie, cu atat vei avea tu mai multi oamnei care sa stea langa tine (chiar si din interes) pentru ca oamenii nu-ti vor răul dar toti iti vor binele! E legea junglei!

Asadar, ganditi-va ce vreti de la viata, ganditi-va ca NIMIC nu e gratis pe lumea asta si incepeti sa faceti ceva la care va pricepeti, iar la ce nu va pricepeti INCA, lasati rugati pe cineva sa va ajute, insa luati in considerare ca si timpul persoanei respective e pretios si ca pasiunea lui nu ii plateste facturile!

Inca ceva, va las linkurile unde putem incepe sa facem bani!

Nu ezitati sa ma contaceti in caz ca aveti nevoie de ajutor!

Past performance is not an indication of future results. Also, leveraged products can carry a high degree of risk. eToro offers protective measures to manage risk effectively, but in rare occasions it is possible to lose more money than invested. This content is for information and educational purposes only and should not be considered investment advice nor portfolio management.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile