Smarter_way_USA

#pescurt – Stirile business ale zilei 8 ianuarie 2018

08/01/2018 | Bursa & Investitii | 1,847 views

  • Nuclearelectrica a incheiat cu Administratia Nationala de Meteorologie si cu Institutul de Cercetari Nucleare Pitesti doua contracte de aproximativ 930.000 lei. Contractul incheiat cu ANM are ca scop, furnizarea serviciilor de prognoza si avertizare meteorologica pentru zona Cernavoda, in timp ce, al doi-lea contract are ca obiect, efectuarea masuratorilor continutului de deseuri radioactive.( Sursa: ZF)
  • Consiliul Concurentei a decis amendarea companiei Electrica cu o suma de 10.8 milioane de lei, aproximativ 2.98% din cifra de afaceri realizata in anul 2016, in baza unei investigatii deschise in anul 2015 ce urmareste comercializarea contoarelor si a echipamentelor conexe de masurare a energiei electrice. (Sursa: Profit.ro)
  • Electromagnetica Bucuresti a fost amendata de Consiliul Consurentei cu peste 10 milioane de lei, reprezentand 4.23% din cifra de afaceri obtinuta in anul 2016. Compania este acuzata de intelegeri cu companii care denatureaza concurenta. (Sursa: Profit.ro)
  • Conform presei germane care citeaza estimari ale companiei, vanzarile grupului Volkswagen au atins circa 10.7 mil. de masini in 2017, pastrand grupul german in fruntea clasamentului mondial al producatorilor auto, depasind si in acest an grupul japonez Toyota. Totusi, vanzarile VW in SUA (a doua piata auto din lume) au scazut cu 19% in decembrie conducand la demisia directorului de vanzari al regiunii. (Sursa: Reuters)
  • Bristol-Myers Squibb Co. a anuntat vineri ca se asteapta ca profiturile T4/2017 sa fie afectate de o cheltuiala fiscala de 3 mld.USD (aprox 15% din veniturile asteptate pentru anul 2017) ca urmare a modificarii codului fiscal din SUA. (Sursa: Reuters).

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile