Smarter_way_USA

#pescurt – Stirile business ale zilei 9 ianuarie 2018

09/01/2018 | Bursa & Investitii | 1,641 views

Conform unor surse anonime citate de Bloomberg, producatorul de camere sport GoPro Inc. a angajat JPMorgan Chase & Co. in calitate de consultant pentru o eventuala preluare a companiei dupa ce ieri emitentul a anuntat ca va concedia 20% dintre angajati si renunta la divizia pentru drone. (Sursa: Bloomberg).

Lululemon Athletica Inc. a anuntat ieri ca sezonul sarbatorilor de iarna a fost peste asteptari si si-a ridicat estimarile pentru vanzarile si profitul T4/2017, conducand pretul actiunilor companiei canadiene la cel mai inalt pret intraday din iunie 2013. (Sursa: Reuters)

Daimler AG a raportat vanzari de automobile in crestere cu 8.8% in 2017 fata de anul anterior. (Sursa: MarketWatch.com)

Toyota Motor Corp. a anuntat ca Amazon.com Inc., Pizza Hut, Mazda Motor Corp., Uber Technologies Inc. si rivala sa chineza Didi Chuxing s-au alaturat aliantei sale dedicata dezvoltarii de vehicule electrice autonome. (Sursa: Bloomberg).

Conform unor surse din industrie Airbus ar putea castiga primi comenzi pentru circa 100 de aparate de zbor de dimensiuni medii in cursul vizitei presedintelui francez Emmanuel Macron. (Sursa: Reuters)

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile