Smarter_way_USA

#pescurt – Stirile importante ale zilei 12 ianuarie 2017

12/01/2018 | Bursa & Investitii | 1,819 views

  • Electroarges Curtea de Arges vrea sa-si rascumpere 6.97 milioane de actiuni din piata, echivalentul a 10% din capitalul social, si a depus în acest sens documentatia la Autoritatea de Supraveghere Financiara.(Sursa: ZF)
  • Conform unor surse anonime citate de the Wall Street Journal exista tratative intre Xerox Corp. si Fujifilm Holdings pentru eventuala preluare a controlului companiei americane de catre grupul japonez desi se pare ca nu va fi vorba de o preluare completa. (Sursa: Reuters)
  • Pretul actiunilor Delta Air Lines Inc a crescut cu pana la 2.7% ieri dupa ce compania a anuntat ca a abtinut profituri peste asteptari in T4/2017 si si-a crescut estimarile pentru trimestrul in curs ca urmare a efectelor directe si indirecte ale reducerilor de taxe aprobate de Congresul american. (Sursa: Reuters)
  • Potrivit unei scrisori trimise de directorul Deutsche Lufthansa AG catre ministrul italian al industriei linia aeriana Alital ia ar trebui restructurata semnificativ pentru a se putea vorbi de o preluare de catre compania germana. Stirea pune sub semnul intrebarii sperantele privind un acord rapid de preluare a companiei italiene. (Sursa: Reuters)
  • Fiat Chrysler Automobiles NV a anuntat ca, in urma reducerilor de taxe aprobate de Congresul american va plati bonusuri de 120 mil. USD catre 60,000 de angajati si va crea 2,500 de noi locuri de munca in SUA investind peste 1 mld. USD intr-o frabrica de langa Detroit. Masura are atat beneficiul de a oferi o victorie presedintelui Trump dar si de a proteja compania in eventualitatea anularii acordului NAFTA. (Sursa: Bloomberg).
  • Actiunile producatorului de articole sportive Puma au scazut ieri cu 4.4% la inchiderea oficiala pe piata germana in urma vestii ca grupul francez Kering are in plan sa isi reduca detinerea de la 86% la 16% din actiunile companiei germane prin oferirea actiunilor respective direct catre actionarii sai. (Sursa: Reuters)

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile