Smarter_way_USA

#pescurt – Stirile business ale zilei 1 februarie 2018

01/02/2018 | Bursa & Investitii | 1,598 views

  • Conform datelor financiare preliminare pentru 2017, Biofarm a raportat o crestere a cifrei de afaceri de 12% ( 170 milioane lei), o crestere a cheltuielilor totate cu 11% la 127 milioane de lei si un profit net de 36 milioane de lei, in crestere cu 24% fata de anul precedent. ( Sursa: ZF)
  • Nuclearelectrica estimeaza pentru 2018, venituri totale de 2.1 miliarde lei, cu 18% mai mult fata de veniturile bugetate in 2017 si un profit brut de 366 milioane lei, de 5 ori mai mare decat cel bugetat in anul precedent. Principalul factor cu impact semnificativ in estimarea veniturilor,este preturl de vanzare estimat pentru energie electrica, SNN estimand pentru 2018 un pretul mediu ponderat al mixulul de vanzari cu aproximativ 21% mai mare decat pretul mediu ponderat bugetat in anul anterior.( Sursa: ZF)
  • Chevron Corp., al doilea mare grup petrolier al SUA, a anuntat ca, pentru prima data in ultimele 5 trimestre, isi va creste dividendul de la 1.08 la 1.12 USD/actiune. Atata Chevron, cat si liderul de ramura ExxonMobil, vor raporta maine rezultatele financiare ale T4/2017. (Sursa: Financial Times)
  • Rezultatele financiare ale celui mai recent incheiat trimestru pentru Microsoft Corp. au intrecut asteptarile pietei (+11.6% pentru profitul ajustat si +1.8% pentru venituri) pe fondul celui de-al zecelea trimestru consecutiv in care serviciile could Azure ale companiei au marcat o crestere de peste 90%. (Sursa: Reuters)
  • AT&T Inc a raportat rezultate financiare trimestriale peste asteptarile pietei (+1.2% pentru venituri si +20% pentru profitul ajustat dar incluzand beneficiului din noua lege fiscala) si a surprins pozitiv mai ales in privinta numarului de abonati (+329,000 in SUA vs. asteptari pentru-31,000) inclusiv o crestere neta de 161,000 de abonati pentru servicii video, multumita versiunii de streaming a DirecTV. (Surse: Reuters, Bloomberg)
  • Rezultatele trimestriale raportate ieri de Facebook Inc. aduc un argument pozitiv pentru investitorii ingrijorati de scaderea in rata de utilizare a platformei sociale si restrictiile introduse in News Feed. Astfel, profitul ajustat a fost cu 13.3% peste asteptarile analistilor in timp ce veniturile totale au depasit media estimarilor cu 3.35%. (Sursa: Reuters)

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile