Smarter_way_USA

#pescurt – Stirile business ale zilei 26 februarie 2018

26/02/2018 | Bursa & Investitii | 2,358 views

  • BERD acorda un imprumut companiei Transgaz in valoarea de 60 milioane euro pentru construirea unei noi conducte de transport gaze intre Romania, Bulgaria si Austria, noua conducta face parte din proiectul gazoductului BRUA. (Sursa: comunicat companie)
  • Vineri, Fondul Proprietatea a finalizat al noualea program de rascumparare, inregistrand subscrieri de 4.8 miliarde actiuni, de 4 ori mai multe fata de Oferta, indicele de alocare fiind 0.2472. Conform prevederilor documentatiei de Oferta pretul de subscriere a fost de 0.9350 RON/Actiuni, respectiv 46.75 RON/ GDR. (Sursa: comunicat companie)
  • Sphera Franchise Group, compania care administrează peste 100 de restaurante în România, trece prin primul duş rece pe bursă după ce a fost întâm­pi­na­tă la începutul intrării în arena de tranzacţionare cu valuri de opti­mism care au condus de altfel la o lună jumătate de la listare la o apreciere de aproape 50% faţă de preţul ofertei.
  • Daimler AG va investi impreuna cu compania chineza Baic Motor Corp. 1.88 mld. USD intr-o noua facilitate de productie pentru asociatia lor in participatiune Beijing Benz Automative. Conform Baic, scopul principal este cresterea capacitatii de productie de automobile electrice Mercedes-Benz in China. (Sursa: Reuters)

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile