Smarter_way_USA

#pescurt – Stirile business ale zilei 5 februarie 2018

05/02/2018 | Bursa & Investitii | 1,624 views

  • Producatorul de aluminiu Alro Slatina, estimeaza pentru anul 2018, venituri de 662.9 milioane de lei, cheltuieli de 554.6 milioane de lei si un profit de 42.8 milioane de lei, cu 12.6% mai mare decat profitul planificat pentru anul 2017. In cadrul aceleasi Adunari Generale a Actionarilor, s-a aprobat pentru anul 2018, un plan de investitii in valoare de 62 milioane USD. (Sursa: Profit)
  • Producatorul auto detinut in proportie de 50% de Ford Motor Co. in China va trebui sa cheme in service peste 500,000 de automobile pentru deficiente la sistemul de franare. Acest lucru adauga companiei Ford noi probleme in cea mai mare piata auto din lume. (Sursa: Reuters)
  • Continua negocierile dintre Boeing Co. si producatorul de aeronave brazilian Embraer SA pentru initierea unei cooperari mai stranse. Ultimele zvonuri dau ca probabila infiintarea unei asociatii in participatiune. Acest lucru ar asigura Boeing un atu in plus in confruntarea cu principalul rival Airbus pentru un domeniu cu perspective inalte avand in vedere, de exemplu, estimarile privind necesarul de peste 16,000 de aeronave estimat doar pentru Asia in urmatorii 18 ani. (Sursa: Bloomberg)
  • Australia de Sud va incerca introducerea unui sistem de energie electrica pe baza de baterii Tesla Inc. pentru toate gospodariile respectivului stat australian. Este estimata conectarea a cel putin 50,000 de locuinte in urmatorii 4 ani. (Sursa: Bloomberg)
  • Vodafone Group PLC si compania de internet si cablu TV Liberty Global Europa sunt in discutii pentru achizitionarea de catre operatorul de telefonie mobila a unei parti importante a operatiunilor acesteia din urma. (Sursa: Financial Times)

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile