Smarter_way_USA

Stay Invested! Orice scadere e o oportunitate de a investi mai ieftin in orice actiune

06/02/2018 | Bursa & Investitii | 2,812 views

Ca sa intelegeti mai bine ce s-a intamplat aseara … tot ce pot spune e ca e clar ca niste servere si-au facut de cap si s-au declansat multe ordine de vanzare aiurea. Asta e o anomalie a pietelor financiare. Nu e ok sa lasi chiar tot pe seama unor calculatoare.

O-r fi calculatoarele mai destepte decat oamenii, insa economia nu e o stiinta atat de exacta pe cum e fizica sau chimia asadar se pot intampla nasoale cand programezi ceva sa faca ceva si nu il adaptezi la diferite situatii.

Acesti roboti, declansand ordine de vanzare au creat panica si in randul investitorilor “umani” sa le zic asa, care au decis sa vanda actiunile pentru a salva din profiturile realizate in urma cresterilor, SAU, unii chiar au marcat pierderi petru a nu pierde mai mult.

Nu va panicati, nu vindeti ci profitati de oportunitate de a cumpara!

Dupa parerea mea este o mare oportunitate de cumparare, doarece nimic nu s-a schimbat în mod fundamental. Economia e in crestere, America o duce destul de bine, acum ca Donald Trump a preferat un dolar mai slab si ca poate influenta si asta scaderile, asta e alta poveste, dar pe general America e ok fundamental.

Intotdeauna investiti pe termen lung. Daca va plac companiile in care investiti, ramaneti alaturi de ele fiindca daca voi acumulati actiuni in momentele cand sunt scaderi ale preturilor actiunilor, pe termen lung veti avea doar de castigat. Nu reactionati emotional panicandu-va la scaderi! E cea mai mai greseala! Oamenii de obicei, din cauza emotiilor, vand prea devreme si cumpara prea tarziu !

Va recomand sa vizionati acest video!

https://www.youtube.com/watch?v=5hCTsLLrlYQ

Cateva stiri pe scurt despre ce s-a intamplat aseara:

  • Indicele bursier Dow Jones a avut luni o scădere de 1.175 de puncte, cea mai mare după criza financiară din anul 2008, situaţii asemănătoare înregistrându-se şi la bursele S&P 500 şi Nasdaq, ceea ce a atras “preocuparea” Preşedinţiei SUA.
  • Valoarea indicelui S&P 500 a înregistrat luni o scădere de 3,8%, iar Nasdaq a piedut 3,7% din valoare, potrivit BBC News.
  • Bursa de la Bucureşti a deschis în scădere şedinţa de marţi, în ton cu restul burselor europene, antrenate de căderile de pe piaţa americană şi de pe bursele asiatice. Indicele BET înregistra o cădere de peste 3% la ora transmierii ştirii, cele 13 companii din componenţa sa fiind pe roşu, cu minusuri de 1 până la 5 procente.
  • La Londra, indicele FTSE 100 înregistra o scădere de mai mult de 3%, conform BBC, indicele Stoxx 600 marcând o scădere de 1,56%. Indicele DAX al bursei din Frankfurt a scăzut cu peste 3%, în timp ce CAC 40 din Paris a scăzut cu 3,23%. Indicele FTSE MIB din Italia a scăzut cu 1,64%, în timp ce IBEX 35 din Spania a scăzut cu 1,44%.
  • Pieţele din Asia au scăzut din nou marţi, în condiţiile în care investitorii au reacţionat puternic la vestea că indicele bursei americane Dow Jones a înregistrat cea mai mare scădere din ultimii peste şase ani, informează site-ul postul BBC News. Titlurile pe piaţa niponă s-au depreciat masiv, cu indicele bursei japoneze Nikkei 225 înregistrând cea mai mare scădere pe zi din 1990. La un moment dat, indicele înregistra o depreciere de 7%, pentru ca pe parcursul zilei să revină uşor, scăderea fiind în cele din urmă de 4,7%.
  • Scăderile înregistrate de bursele din Statele Unite intervin după luni de creşteri la niveluri record care au generat speculaţii privind supraevaluarea activelor companiilor. Casa Albă a încercat să reasigure investitorii afirmând că se concentrează asupra “fundamentelor economice pe termen lung, care rămân excepţional de puternice”.
  • Cei mai bogaţi 500 de oameni din lume au pierdut ieri 114 miliarde de dolari, în urma căderilor de pe Wall Street, după ce optimismul faţă de reducerea impozitelor, care a alimentat câştigurile din ianuarie, a dat naştere la îngrijorări legate de inflaţie, scrie Bloomberg.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile