Smarter_way_USA

#bursapescurt – Stirile business ale zilei 26 martie 2018

26/03/2018 | Bursa & Investitii | 1,521 views

  • In urma aparitiei unei defectiuni la pompele de condensare ale centralei, Unitatea 1 a CNE Cernavoda a fost oprita controlat insa pentru a se putea efectua reparatiile a fost necesara si reducerea de putere la 55% (aproximativ 300 MW) a Unitatii 2 CNE Cernavoda. (Sursa: Profit.ro)
  • Teraplast propune actionarilor acordarea unui dividend brut de 0.0118 lei/actiune, echivalentul unui randament de 2.7%, calculate la ultimul pret de inchidere. (Sursa: comunicat companie)
  • SIF Moldova propune actionarilor acordarea unui dividend brut de 0.05 lei/actiune, echivalentul unui randament de 3.2%, calculcat la ultimul pret de inchidere. (Sursa: comunicta companie)
  • Rompetrol Well Services propune actionarilor acordarea unui dividend brut de 0.0026 lei/actiune, echivalentul unui randament de 0.{etoroCFDrisk}%, calculate la ultimul pret de inchidere. (Sursa: comunicat companie)
  • GlaxoSmithKline a anuntat ca se retrage si ea din discutiile pentru eventuala cumparare a diviziei Pfizer’s de medicamente disponibile fara reteta. Deoarece atat Reckitt Benckiser cat Johnson & Johnson se retrasesera deja din „cursa” intregul proces de vanare este acum sub semnul intrebarii. (Sursa: Reuters)
  • In ciuda unei evolutii mai putin faste a principalilor indici bursieri americani, vineri pretul actiunilor Dropbox Inc. a crescut vineri cu pana la 35% in prima sa zi de tranzactionare la bursa dupa succesul IPO-ului incheiat saptamana trecuta. (Sursa: Reuters)
  • Pretul acitunilor Nike Inc. a urcat vineri cu pana la 4% dupa ce 8 analisti si-au revizuit pozitiv estimarile privind compania. Se pare ca acest lucru a fost influenta de declaratiile oficialilor Nike privind imbunatatirea asteptarilor referitoare la evolutia vanzarilor din America de Nord a incaltamintei sport produsa de companie. (Sursa: Reuters)
  • Intr-un semnal ca banca de investitii americana Goldman Sachs nu crede intr-o revenire prea rapida a profiturilor activitatii de tranzactionare Lloyd Blankfein, actualul CEO, a anuntat ca va creste tinta pentru numarul de clienti ai activitatii de finantari cu 12.5%, de la 8,000 la 9,000 de companii deservite la nivel global. (Sursa: Financial Times)

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile