Smarter_way_USA

De ce NU vreau o curvă în pat ? Not Literally, ca să fiu mai exact !

19/03/2018 | Personal | 3,750 views

Se spune că orice bărbat își dorește ca femeia lui să fie curvă doar pentru el.

Trecând peste faptul că, potrivit modernismului actual, aia cu “femeia lui” nu se mai poartă că cică e egoism și că nu se mai poartă nici aia cu “jumătatea” fiindcă nu ești modern și open minded, DE CE ar vrea cineva o CURVĂ în pat ?

Eu îmi doresc o FEMEIE în pat … una deschisă, dornică să se lase condusă pe culmile plăcerii, o femeie implicată și pasională, o femeie caldă slși sexualaă în același timp – adică exact ceea ce o curvă nu-ți poate oferi.

Mi se pare egoistă formularea asta cu femeia care trebuie să fie curva in pat. De ce? Pentru ca atunci cand te duci la curve sexul este unidirecțional – adică ea îți face ție cam totul, iar tu nu prea. Sș fim serioși, doar nu te duci la curve să faci cunnilingus. N-ai cum să ai un asemenea instinct sinucigaș.

Mai mult, curvele nu se implică – excepțiile sunt extrem de rare. Curvele sunt niște mașinării de sex, sunt niște tonomate de poziții.. te duci, plătești, ejaculezi și te cari.

Incă ceva .. De ce doar curvele sunt posesoare ale sexului bun? Asta e o întrebare la care nu știu dacă voi obține vreodată un raspuns. Am întâlnit o grămadă de femei experimentate în pat și nu erau nici pe departe curve ci femei în toată regula.

Oare cum or fi învatat ele să facă sex? Și-au vândut trupul sau pur și simplu au avut o capacitate fantastică de a experimenta plăcerea?

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile