Smarter_way_USA

Despre facebook, ipocrizie hidoasa și cum Zuckerberg își sapă singur groapa

24/03/2018 | Diverse | 2,522 views

Tot am vrut sa scriu in ultima perioada despre cum se strica facebook-ul ca si platforma de socializare, networking si business. Si nu, nu ma refer aici la faptul ca Facebook a devenit un fel de hi5 mai modern unde e plin de moime, cururi si gayisme. NU, ma refer la facebook ca si platfrma unde oamenii socializeaza, fac conectiuni, business-urile isi cauta si gasesc clienti si isi pastreaza relatie frumoasa si profitabila cu ei in continuare si asa mai departe.

Cei ce folositi aceasta retea de socialzare doar pentru a vedea cururi respectiv gasi maimute sau putoi probabil veti fi plictisiti de acest articol asadar va recomand sa va continuati sărciuitul in continuare ca nu veti afla nimic interesant aici.

Facebook-ul dupa cum stiti este detinut de muuulti actionari. Din cate stiu Zuckerberg mai detine o parte foarte mica din companie insa are 100% drept de vot asadar tot el este la butoane chiar daca, INSA, dupa cum stiti, BANUL vorbeste si de la el porneste ora exacta! De asemenea, banuiesc ca stiti ca sursa principala de monetizare a facebook-ului este prin ADVERTISING in cadrul retelei. No bun.

Pentru ca actionarii sa fie multumiti, Facebookul trebuie muls cat mai tare. Logic, nu ? Asadar, cum credeti voi ca se poate face acest lucru in momentul in care numarul de useri noi, incepe sa scada sau nu mai creste atat de rapid ? Va spun eu! Se forteaza si mai tare mulsul vacii!

Haideti sa va explic mai clar cum se face asta, profitandu-se de prostia si mai ales ipocrizia oamenilor:

Ce va spune voua poza asta ?

Eu dupa ce citesc textul din aceasta poza, tot ce vad e IPOCRIZIE, MIZERIE, JEG si MANIPULARE. De ce ? Va spun acum. Facebook-ul ca sa castige mai mult trebuie sa incurajeze userii sa bage bani in promovare! Dar nu doar in promovare adica reclame la produse, ci si ca sa isi promoovezeproprile postari de pe facebook cum ar fi un link catre un articol de pe blogul personal.

Facebook nu vrea ca tu sa parasesti siteul lor si sa intri pe altul, asadar, daca vrei sa pui un articol pe facebook si sa fie vazut de reteaua ta de prieteni, trebuie sa scoti tot mai multi bani pentru ca sa se si intample acest lucru. Suna ineresant, nu ?

Ei bine, acum, pentru ca Facebook sa castige/produca si mai mult au inceput sa foloseasca datele personale ale utilizatorilor, sa ii verifice pe unde merg, ce mananca, ce beau, unde fac asta, de unde isi cumpara chiloti si asa mai departe, pentru ca sa le poata oferi reclame cat mai targetate, pentru ca, ati ghicit, alea produc cei mai multi bani !!!

Si de aici a inceput scandalul cu datele personale si lipsa de intimitate de pe facebook.

Haideti sa revenim putin la poza de mai sus ? Vi se spune intr-un mod mai ipocrit si mai jegos, faptul ca, ei vor incuraja postarile cu prietenii si familia, poze ca sa apara in newsfeed-ul oameilor si mai putin articole si linkuri externe! Cum suna asta ?

Pentru cretini, chestia asta suna bine, adica foarte bine ca nu mai apar stiri si articole, eu vreau sa vad cururi, moime si puțoi. Asa ar spune niste cretini, probabil. dada, genu ala de homunculi cretini care merg la vot si pun stampila pe PSD pentru ca aia le vorbesc frumos (ipocrit) si le amesteca gandurile fara sa se mai gandeasca la CE ANUMEli se spune.

Ei bine, Facebook, tot ce au facut prin acea decizie de a incuraja postarile cu prietenii si familia, e de fapt o decizie IPOCRITA prin care, cei ce vor sa posteze linkuri catre stiri sau sa isi promoveze produsele sau serviciile vor trebui sa bage MAI MULTI BANI pentru ca reteaua sa le vada postarile. Exact, banu vorbeste aici, nu familia si prietenii !!!

Stiti care e problema ? Daca se continua asa, facebook va scadea in calitate fiindca vor pleca oamenii normali la cap si vor ramane doar aia ce erau pe Hi5 si anume cautatorii de cururi, țâțe si panarame si moimele care isi cauta puțoi care sa le … plimbe!

Ce putem face ?

Incepeti sa folositi LinkedIn.com, incepeti sa incurajati competitia! Unde e competitie e calitate, unde nu e competitie e coteț si cotețul credeti-ma ca nu e bun deloc !!! Nu mai bagati bani in publicitate pe facebook. Bagati bani in publicitate pe alte retele. Cei ce nu va intereseaza atat de mult facebook-ul, stergeti-va contul, mare lucru nu aveti de pierdut.

Folositi mai rar google si incercati Bing.com, folositi mai rar facebook si mai des LinkedIn.com. folsositi mai rar emag si mai des alte magazine online. Incurajati competitia si incurajati calitatea!

Numa’ bine, rau la nime!

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile