Smarter_way_USA

#pescurt – Stirile business ale zilei 9 martie 2018

09/03/2018 | Bursa & Investitii | 1,842 views

  • Asiguratorul Cigna Corp. a anuntat ca a ajuns la un acord pentru a prelua compania de gestionare a costurilor farmaceutice Express Scripts Holding Co. pentru circa 52 mld. USD (o prima de peste 30% fata de pretul de inchidere de miercuri al actiunilor societatii-tinta). Desi au avansat cu circa 8% imediat dupa aflarea stirii actiunile US.ESRX ramasesera cu circa 12% sub valoarea implicata de oferta, ceea ce poate indica indoieli ale investitorilor privind sanse de reusita ale preluarii. (Sursa: Reuters)
  • Romcab a convocat Adunarea Generala a Actionarilor pe data de 10.04.2018, avand pe agenda aprobarea unui plan de reorganizare privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa. (Sursa: comunicat companie)
  • Şantierul Naval Orşova (SNO), companie controlată în proporţie de 91% de trei societăţi de investiţii financiare, propune acţionarilor în şedinţa din 13 aprilie distribuirea profitului pe 2017 sub forma unui dividend de 0,16 lei pe acţiune. Randamentul ar fi de 5,4%, calculat la preţurile de închidere din 7 martie, cu o şedinţă înainte de convocatorul publicat la bursă.
  • BRK Financial Group a anuntat ieri, 8 martie 2018, decizia doamnei Monica Ivan de a demisiona din functia de Director General Adjunct. (Sursa: comunicat companie)
  • În procent de 57%, românii din mediul urban sunt familiarizaţi cu no­ţiunea de criptomonede, în timp ce 30% consideră că acestea reprezintă viito­rul plăţilor, iar 12% sunt fami­liarizaţi cu activi­tatea de minare a cripto­mone­delor, care constă în utili­zarea unui sistem computerizat complex pentru a valida tranzacţii, potrivit unui studiu.

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile