Smarter_way_USA

Cazul Ilie Nastase: greșeala CLARĂ a omului și talibanismul GRAV al Poliției Române (VIDEO)

27/05/2018 | Lume nebuna | 3,007 views

De 2 zile, numa de scandalu cu Ilie Nastase s-a discutat pe la tembelizor, asadar, fiind Duminica, ziua cand si Dumnezo’ parca se odihneste, am zis ca hai sa vedem despre ce-a fost vorba, nu de alta dar de fiecare data cand toata lumea zice ceva, DE REGULA, sunt 99% sanse sa fie un cretinism  la mijloc. E o parere personala dobandita in 30 de ani viata, si pana acum nu cred ca s-a intamplat vreodata sa gresesc mergand pe sistemu asta.

Deci, din cate am inteles de la tembelizor si presa, fostul mare tenisman al Romaniei, Ilie Nastase, cand pleca spre casa de la un restaurant, a fost oprit la un control de rutina de niste politisti. Totul bine si frumos pana s-a aflat ca omul avea 3 beri la bord (din declaratia lui) sau mai multe TONE de alcool (potrivit poltitiei). Ceva sef pe la politie sau dracu stii cine ca nu mai tin minte, a zis ca era aproape in COMA ALCOOLICA !!!

Ei bine, in momentul in care auziti o exagerare din partea politiei, in momentul ala clar, logic si evident se obsearva ca Politia DIN NOU si-a dat seama ca au dat-o de gard si incearca sa para ei Dumnezo pe Pamant iar cel incatusat sa fie criminalu planetei! Deci deja am inceput sa mi se para ca DA, iar niste impostori in uniforma probabil avand-o mica, au vrut sa arate ca ei sunt miezu din dodoasca si ca nu te pui cu omu legii, trecand peste proceduri, conduite si alte chestii neimportante.

Din cate am inteles din filmulet, Ilie zice ca avea 0.05% alcolemie, politia zice 0.5% … e o difereta uriasa … NU stiu pe cine sa cred, ORICUM nu asta e motivul pentru care am scris articolul.

Ilie Nastase a gresit! Nu te urci la volan baut !!! Iar daca totusi o faci, iti asumi consecintele LEGALE !!!

Intotdeauna am detestat sa vad oameni care beau alcool si se urca la volan. Si nu ma refer aici DOAR LA faptul ca probabil iti influenteaza modul de a conduce si poti face nasoale, NU, nici nu merg asa departe cu subiectu, ma refer ca e o prostie din simplu fapt ca poate intra un alt bou in tine si tu avand alcool la bord, chiar daca conduci perfect normal, nici macar RCA-ul nu te mai baga in seama, ca sa nu zic ca daca tot vrei sa bei, nu mai bine vii si tu acasa intr-un UBER/TAXI pe bancheta din spate, frumos ca un boier ?

Acum, problema si motivul pentru care scriu acest articol este altul !!! Si anume, TALIBANISMUL si NEPROFESIONALISMUL si MUNTOȘENIA (nu stiu daca exista cuvantul asta, l-am inventat eu daca nu) a Politiei Romane cu care am fost obisnuiti in ultima vreme.

Haideti sa ne uitam la acest filmulet:

Bun … din pacate nu avem sunet, eu as spune ca 99% nu avem sunet dintr-un motiv foaaaarte bine intemeiat, adica si o gaina calcata pe cap isi da seama de lucru asta!

Dupa cum se vede in filmulet omu a fost scos din masina, trantit pe jos, pus picioarele pe spate (asta e dovada clara de MUNTOȘENIE de impostori bombardieri manelisti imbracati in uniforma, cu tot respectul dar acolo sunt MILITIENI si nu politisti, deci imi asum ca respectul meu pentru aia sa fie ZERO).

Acum va intreb … judecand la RECE (fiindca asa si trebuie judecat), cand ai un om de vreo 75 de ani … ca sa aplici legea, oare e nevoie sa-ti arati manelismul si muntoșenia de bombardier punand picioarele pe spatele legumei si sa-l trantesti pe jos ??? Oare asta e conduita de politist ? Poate asa o fi procedura, dar oare asa e normal ? Nu ar trebui schimbata oare ? Sau e … asa cum cred eu, si anume un cretinism facut din exces de zel a unor impostori in uniforma si nimic mai mult.

Daca raspunsul este DA, atunci e clar ca traim intr-o tara de cretini care ne meritam soarta! Evident acum vor veni o gramada de CRETINI cu spume la gura (de ambalati) sa imi spuna ca in America ar fi la fel sau mai rau …

CRETINILOR, daca in America se procedeaa asa, asta nu inseamna ca e corect !!! Acolo treaba cu politia e un oligofrenism fara de margini … acolo orice cretin poate suna la alt cretin sa ii spuna ca e politist si ca sa isi dea foc la casa, iar cretinul nu va ezita si isi va da foc la casa, fiindca, nu-i asa, cretinul celalalt e ”omul legii” si daca el spune asta, e ca si cum ti-ar spune un preo, care are firu scurt cu Dumnezo, si deci CLAR asa trebuie facut cum zice cretinu!

Cam asa se explica toata povestea. Sau cel putin asa am reusit eu sa ma exorciez de scarba de lumea asta.

Inca ceva, sa nu uit … Vreau DIN NOU, sa imi manifest scarba fata de cretinii (adica majoritatea) care se bucura ”cand moare capra vecinului” Momentele de genu asta sunt perfecte ca sa observi genu ala de oameni care cand vad persoane mai cunoscute, PUBLICE, ca patesc nasoale … DECI … doamne cand ii vezi cum se vede pe fata lor bucuria ca ”dada, foarte bine! Sa il duca la puscarie! Un nenorocit!”. Dintr-o data toti uita ca sunt si ei oameni, si brusc toti sunt niste exemple de urmat, toti sunt mai catolici decat Papa iar cel pus la zid e problema planetei si motivul pentru care totul merge rau in tara asta! Fi-mi-ar scarba!

Numa bine, rau la nime’!

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile