Smarter_way_USA

Cam asa arata membrii si electoratul PSD – Oare cum va arata viitorul Romaniei ? Dar economia, educatia, sanatatea … ? [VIDEO]

10/06/2018 | Diverse, Politica | 2,333 views

Tot aud ca Romania isi doreste o tara ca afara! O tara bogata, prospera, cu o economie in continua crestere, cu antreprenori, cu sector IT dezvoltat, cu servicii medicale de calitate, cu doctori buni si profesori exceptionali.

Cu totii urlam sus si tare ca vrem educatie, vrem o tara salubra in care sa respiram liber aerul fara sa ni se intoarca stomacul pe dos.

Citeste si: Concluzii după mitingul trist, insalubru și genial în același timp al PSD-ului. Iohannis, mingea e la tine!

Cu totii spunem ca vrem sa scada numarul asistatilor sociali, acei simpli transformatori de mancare’n rahat care vesnic se plang dar nimic nu fac, acele scursuri care se gandesc doar la ziua de azi, dar de ziua de maine ii dor in cur! Cu totii ne dorim astea … stiu …

Dar avand in vedere ca pe ASTIA din VIDEO, repet, PE ASTIA noi, ca tara, ii lasam sa ne decida viitorul, lasandu-i doar e ei sa mearga la vot, oare nu ne meritam cu totii soarta ?

Uitati-va si voi la oamenii astia … nu e deloc de ras, oameni buni !!! E foarte TRSIT !!! Asa vreti sa arate Romania in viitor ? In tara asta vreti sa faceti copii sau sa vi cresteti ? Pe bune ?

Citeste si: PSD – 9 iunie 2018 –O zi neagră pentru România!

Oare cand facem prostetele alea cretine cu #rezist unde toti se plimba ca la Disney Land cu mana in cur si se opresc cuminti la gardurile jandarmilor … oare rezolvam ceva ?

Oare nu meritam sa ajungem o tara bananiera cu homunculi la fel ca cei din acest video, ca sa ne invatam minte, sau de ce nu, chiar sa ne ducem dracului cu totii si sa numai poluam degeaba planeta ?

.

.

.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile