Smarter_way_USA

Întrebarea săptămânii: Ne băgăm la Alro Slatina ?

13/07/2018 | Bursa & Investitii | 2,053 views

“salutare domnule, cand ai timp te rog sa ma lamuresti si pe mine care e treaba cu subscrierea la alro ca nu ma prind. Tot primesc de la BT oferta cu reducere 7% la subscriere la pret de 4 lei si etc… multumesc frumos.”

Nu sunt fan alro slatina … am avut de vreo 3 ori si am iesit pe 10-15% dar intrat asa speculativ pe ea … Mai mult mi-a placut Alcoa (lider mondial in aluminiu)

Compania e buna, rusii vor dupa atatia ani sa se bucure si ei de profit asadar au avut 1 an sau 2 de dividende si acum vor sa vanda o parte din actiuni. Foarte bine, creste freefloat-ul, fondurile de investitii vor avea in ce sa isi bage banii, si vor sta cu ele, asdar pretul ar putea sa creasca in viitor.
Discountul a fost in prima zi sau doua zile de 7% nu mai e valabil acel dicount din cate stiu. Deci luati-va la revedere de la el! Acum nu stiu daca mai e ceva discount dar nici nu mai conteaza fiindca haideti sa punem problema din alta perspectiva … zic eu destul de realista!

Compania asta a crescut din 2016 cu vreo 300% adica de vreo 3 ori !!! Va intreb … Cum dumnezo va mai incanta un dicount de 4% (cat mai e acum sau mai putin), cand e EVIDENT ca orice creste pe lumea asta, mai si scade … (barbatii stiu asta!) … adica … la 300% crestere, tu sa vezi mare smecherie intr-un discount de 4% … WOW !!! Si ne mai miram de cei ce se baga pe crypto ca dupa cresteri de 30.000% (trei zeci de mii la suta) cand scade 50% se da toata lumea peste cap de zici ca cine stii ce s-a intamplat …

Stiu, fiecare investeste cum vrea, dar atata timp cat TRAITI CLIPA, sa nu va plangeti daca vedeti ca ati intrat si de fapt mare discount nu mai aveti si ca posibil sa scada chiar mai mult si chiar sa aveti ocazia sa cumparati MULT mai ieftin in viitor.

Ofertele astea sunt mai mult pentru cei mari, institutionali, fonduri de pensii !!! Eu nu inteleg de ce dumnezo isi mai fac reclama la Antena 3 si alte posturi ca sa intre tot omu de rand sa subscrie …
Unde se inghesuie toata lumea, ceva SIGUR-SIGUR PUTE !!! Bagati-va asta in cap ca STATISTIC VORBIND, in 98% din cazuri veti vedea in final, ca ceva pute rau!

Deci eu unu, nu ma bag la subscriere, nu va recomand sa va inghesuiti si va recomand sa invatati sa INVESTITI pe termen lung daca tot credeti in companii.

Aia cu discount-ul e ca galeata cu ulei de la PSD … adica momeala ! E ca la Mc Donalds cand iti spune ca pentru 2 lei in plus iti mai da nu stiu ce care pentru ei e total profit.

Eu ma voi uita la discounturi cand voi fi institutional cu vreun miliard de euro fonduri … Pana atunci mai este ceva …

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile