Smarter_way_USA

#tradingday – 19 iulie 2018 – Una buna, alta rea

19/07/2018 | #TradingDay | 1,743 views

Nasoala zi azi pe extern … am inceput ziua marcand un profit frumusel pe #IBM si altu pe #Netflix.

#PhilipMorris m-au bagat pe minus, -12% mai exact (am sa raman pe long pe ea fiindca am nevoie doar de o crestere de vreo 5%, fiind pe levier, si voi putea trece pe profit), #eBay -3% (cu astia nu-mi fac nici un fel de probleme ca vor recupera scaderea de 10% de azi, asadar asteptam pana maine sau luni), #americanexpress -10% (nu ma asteptam la asta avand in vedere ca tot sectoru financiar a mers bine, si chiar si Warren Buffet s-a declarat optimist in privinta ei) si mai am si o pozitie de short pe #XIAOMI pe care sper sa o inchid la noapte dac trece pe profit, altfel mai stam pana se intampla.

Am cumparat azi #Microsoft fiindca diseara la 23:00 afiseaza rezultatele financiare (sper sa fie peste asteptari).

Nu uitati cei ce inca nu aveti cont de tranzactionare pe extern ca va puteti face cont aici << https://bit.ly/2TKvVa0 >>, e foarte usor si rapid. Daca nu va descurcati, va stau la dispozitie si va ajut!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Microsoft beat expectations on earnings and revenue for the quarter.

– Earnings: $1.13 per share, excluding certain items, vs. 1.08 cents per share as expected by analysts, according to Thomson Reuters.
– Revenue: $30.09 billion, vs. $29.21 billion as expected by analysts, according to Thomson Reuters.

Aici poti investi in Microsoft: —>> https://bit.ly/2TKvVa0

Spor la bani !!! :)

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile