Smarter_way_USA

#earningsreport – Ce raportări financiare interesante mai avem pe final de săptămâna pe bursele internaționale

15/08/2018 | #earningsreport | 1,919 views

Revin sa va reamintesc ca incepand cu aceasta seara pana vineri seara urmeaza raportarile financiare ale multor companii interesante de pe Wallstreet.

Daca nu aveti inca cont de tranzactionare pe bursele americane, va recomand platforma: https://bit.ly/2TKvVa0

  • CISCO (diseara) eu merg pe ideea ca vor afisa rezultate bue. E o companie solida fara prea multe riscuri.
  • Walmart maine inainte de deschiderea sedintei de tranzactionare. Aici cel putin WallMart sunt convins ca vor afisa rezultate peste estimarile analistilor. S-au dezvoltat mult, au facut si achizitii, li s-au aprobat achizitia celui mai mare magazin online din India si multe alte magazine online de retail, smulgand astfel o cota de piatatot mai mare si pe online in detrimentul amazonului.
  • JD .com – tot maine inainte de deschiderea bursei vor raporta. Este al doilea cel mai mare magazin online din China dupa Alibaba din cate stiu … Aici e un pic spurcata treaba … fiindca toate magazinele online listate la bursa din china au afisat rezultate destul de bune dar au cam scazut pe bursa din cauza situatiei incerte din piata, insa pentru portofoliu cu siguranta e o expunere interesanta.
  • NVIDIA si Aplied Materials (vor raporta joi seara) care la fel nu-mi fac probleme sa nu fie treaba foarte buna. Cel putin NVIDIA sunt convins ca vor suprinde placut investitorii cu raportari foarte bune peste asteptari. Este o companie formidabila, implicata in multe chiar si in AI & IoT unde chiar fac treaba buna. Aici un factor important il vor avea si raportarile referitoare la cat de mult s-a dezvoltat piata de echipamente pentru minat unde placile celor de la NVIDIA sunt recunoscute ca fiind printre cele mai bune si mai cumparate.
  • JOHN DEERE vor raporta vineri inainte de deschiderea bursei. Aici atat Bill Gates, cel mai mare actionar al companiei, (detine undeva intre 9-10%) cat si Warren Buffett Buffet au vârât impreuna zeci de miliarde de dolari), producator de utilaje agicole si nu numai, prezent si in Romania (cel putin de la Cluj spre Mures ma impiedic intotdeauna de 2 reprezentate mari ale lor) ce cred ca vor afisa rezultate finaciare bune.

Daca nu aveti inca cont de tranzactionare pe bursele americane, va recomand platforma: https://bit.ly/2TKvVa0

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile