Smarter_way_USA

HMMJ (ETF-ul ce investeşte în companii producătoare de Marijuana) creşte încet şi sigur!

29/08/2018 | Bursa & Investitii | 1,728 views

Dupa cum stiti, atat in postarile mele cat si la evenimentele organizate de Invest Club, am atras atentia asupra acestui ETF https://bit.ly/2GtYWB4 si asupra potentialului urias de apreciere pe care il are.

La evenimentul de saptamana trecuta discutam despre acest ETF cu un membru al grupului Invest Club (nu ma intrebati cum il cheama, ca din motive neintelese de mine este cu profil fake pe acest grup, dar na .. fiecare dupa cum crede si il duce capu) si imi spunea ca a pierdut trenul si ca nu mai merita intrat acum …

Atunci pretul era undeva intre 17 si 18 dolari … Acum e 21.36 dolari pretul! Daca doriti sa investiti in acest ETF va recomand platforma urmatoare: —>> https://bit.ly/2GtYWB4

Ii spuneam ca NU a pierdut trenul fiindca abia s-a legalizat in Canada si ca urmeaza in perioada urmatoare sa fie legalizat si in alte tari, ceea ce, evident, va duce la o apreciere si mai buna a pretului!

Morala: Credeti in potentialul unei anumite actiuni, companii, ETF-uri, comoditati, etc si va ganditi sa investiti ? Foarte bine !!! Documentati-va pentru a fi convinsi ca e o investitie buna si NU asteptati momentul ci intrati TREPTAT la cumparare !

In articolul acesta v-am scris tot ce aveti nevoie sa stiti despre acest ETF!

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile