Smarter_way_USA

#tradingnews – Apple va lansa un noi modele de iPhone pe data de 12 septembrie!

30/08/2018 | Bursa & Investitii, Gadgets & IT | 1,919 views

Pregatiti banii (de actiuni, nu de telefoane) pentru 12 septembrie cand va avea loc evenimentul special organizat de catre Apple pentru lansarea de noi modele iPhone :) Daca vor lansa ceva jmeker vor creste bine de tot, iar in caz ca nu vor impresiona, probabil actiunile vor scadea asadar va fi o zi volatila asadar numa buna pentru trading.

  • The company’s annual September event serves as the introduction to new iPhone models and upgraded gadgets before inventory hits the shelves.
  • This year’s unveiling is rumored to be impressive even by Apple’s standards.

Mai multe detalii despre acest eveniment gasiti pe SmartBeta.ro dand click aici!

Eu unu am ceva pozitii de inchis in aceasta seara la Dollar Tree si Sales Force si cred ca intru de pe acum pe Apple prin https://bit.ly/2TKvVa0! Sun convns ca cresterile vor continua, DA, vor continua, iar in ziua lansarii oi vedea in functie de volume si nebuneala ce decizie voi lua.

Deschide un cont de tranzactionare!

Treaba interesanta e ca Apple e genul de companie care si-au facut clientii sa fie opsedati de produsele lor, asadar orice produs s-ar lansa, oricat de bun sau rau ar fi, majoritatea clientilor vor vrea sa faca update la cea mai noua versiune!

Pe termen lung eu sunt optimist cu Apple, sunt convns ca vor veni si cu noi produse nu doar versiuni noi de iPhone. Posibil sa vina si cu un iCar … competitor pentru Tesla, ast in caz ca nu il vor convinge pe Elonn Musk sa ii cumpere compania.

Daca nu aveti inca cont de tranzactionare pe bursele internationale, va recomand platforma: —>> https://bit.ly/2TKvVa0

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile