Smarter_way_USA

Ce gadget-uri îţi recomand să ai pe birou?

28/09/2018 | Gadgets & IT | 1,999 views

Ne petrecem cel putin opt ore in fiecare zi la birou si deseori locul de munca devine a doua casa. De aceea, este important sa fie un spatiu in care te simti bine, care te motiveaza sa fii mai productiv. In general, avem tendinta de a ne supra-aglomera spatiul de pe birou, si desi nu sunt experta in design interior, consider ca sunt suficiente doar cateva elemente pentru ca totul sa fie ordonat si organizat.

Asadar, care sunt gadget-urile pe care trebuie sa le avem la birou?

PRODUCTIVITATE pe primul plan

Laptop-ul pe care lucrezi este de departe cel mai important lucru de pe birou. Acesta trebuie sa fie performant, sa se miste repede si sa iti ofere incredere pentru a stoca cele mai importante date ale tale. MacBook Pro, dupa cum sugereaza si numele, este creat pentru profesionisti.

Are un ecran superb Retina cu tehnologia True Tone, pe care e o placere sa lucrezi. Noile procesoare Intel de generatia a 8a se misca excelent, pentru a putea sa-l pornesti, sa lansezi aplicatii multiple sau sa importi fisiere uriase cat ai clipi. Iar cu cipul Apple T2, totul este criptat automat din mers. Iar elementul care mie imi place cel mai mult este ToucBar-ul, care se schimba in functie de aplicatia pe care o folosesti, aducand cele mai utile scurtaturi in prim-plan.

Si sa nu uitam ca accesoriile pe care le alegem sunt la fel de importante ca si gadget-urile. De aceea iti recomand Magic Mouse 2, care este foarte intuitiv, se conecteaza prin Bluetooth si are o suprafata tactila. Tot ce vrei sa faci, faci mai repede si mai usor.

THE WIRELESS WAY

Bateria telefonului e deseori cel mai mare dusman al nostru. In orele petrecute la birou, poti sa il incarci folosind un incarcator wireless, pentru ca e mai practic. Nu ocupa spatiu, scapi de cautarea cablului pe sub birou si poti sa iti folosesti telefonul pe tot parcursul incarcarii. Trebuie doar sa plasezi telefonul pe dock, iar incarcarea incepe automat.

MUZICA la cea mai buna calitate

Cati colegi, atatea gusturi muzicale! De aceea e bine sa ai la indemana o pereche de casti, care iti permite sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut in timp ce asculti muzica ta preferata. Preferatele mele sunt Beats Studio 3, pentru ca sunt foarte confortabile si au functie de blocare a zgomotelor din exterior. In plus, au o baterie care rezista pana la 22 de ore, si desi sunt un model over ear, mi-e usor sa la iau cu mine oriunde, pentru ca se pliaza.

SPA la birou?

Ok, pe acesta nu il tii efectiv pe birou, ci intr-un sertar. Dar neaparat la indemana. Pentru ca durerile de spate iti pot strica tot cheful de lucru, poti apela la aparatul de masaj Breo, care in doar 10 minute te relaxeaza complet.

Poti alege intre patru tipuri diferite de masaj, care elibereaza presiunea de la nivelul umerilor si al coloanei cervicale. In plus, fluxul sanguin va fi imbunatatit in timp ce senzatia de caldura oferita te va relaxa complet.

Manerele asigura o prindere sigura, astfel incat sa iti fie confortabil sa realizezi masajul. De asemenea, acestea pot fi indepartate, pentru a utiliza aparatul in zona umerilor sau chiar si la picioare.

ORGANIZARE

Cablurile incalcite sunt cel mai enervant lucru care exista, am dreptate? Opteaza pentru o priza PowerCube cu multiple porturi, care va oferi biroului tau mai multa organizare.

Te asteptam pe Quickmobile pentru mai multe idei #smart!

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile