Smarter_way_USA

#earningsreport – Suna numa’ ochi si urechi la RedHat (RHT) si Micron Technology (MU)

19/09/2018 | #earningsreport, #TradingDay | 1,789 views

In ultima vreme am avut o gramada de treaba si nu am mai avut vreme si chef sa postez in ce-mi mai investesc eu banii. Dupa cum va spuneam in postarea de alaltaieri, saptamana asta au fost si mai sunt ceva raportari financiare interesante cum ar fi cele de la ORACLE si FedEx de luni si urmeaza diseara cea de la RadHat si maine de la Micron.

Personal eu m-am bagat la RadHat fiindca la fiecare raportare au surprins placut investitorii batand estimarile analistilor, compania fiind una de genu ala care imi place mie si anume de care nu auzi mare lucru, nu se inghesuie nici dracu pe ea dar isi face treaba bine in continuare. Micron in schimb e destul de populara dar in ultima vreme a fost maltratata pe bursa de tradewar-ul vietii insa compania este solida si puternica din toate punctele de vedere asadar merita sa ii dau o sansa.

Deschide un cont de tranzactionare!

Mentionez faptul ca eu la earnings merg cu levier de 5-10 penteu a profita de oportunitate dupa care marchez profitul si merg pe long daca consider ca e momentul potrivit sa fac asta.

Daca nu aveti inca cont de tranzactionare la bursa va recomand platforma http://bit.ly/Investeste-La-Bursa

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile