Smarter_way_USA

#familiatradițională – Doar mie mi se pare EXTREM de ipocrit și de infect textul din această poză ?

15/09/2018 | Lume nebuna | 1,616 views

Cam asa incearca astia impotriva familiei traditionale sa prosteaca oamenii sa voteze pentru aprobarea casatoriilor gay … Cea mai buna metoda de a prosti pe prosti e sa ii atingi la un punct sensibil cum ar fi violenta … daca erau ceva mai ipocriti si mai infecti trebuia sa spuna si ceva de copii, ceva de genu ca copiii in familia traditionala au parte de violenta dintre barbat si femeie, in schimb la gay si la lesbiene nu se va intampla asa ceva … Astfel era facuta ipocrizia ca la carte!

Oameni buni, avem la conducerea guvernului un partid INFECT care EXACT prin tehnici deastea au ajuns sa castige voturile celor atenti la CUM li se spune ceva si nu la CE ANUME li se spune.

Cata ipocrizie sa fie intr-un asemenea text ? Generalizarea aia oare nu e o insulta la adresa celor ce suntem old-school, adica avem ca preferinte sexul opus ??? Stiu, nu suntem moderni, probabil suntem expirati din punctul asta de vedere, noi suntem pe deasupra si violenti, poponarii sunt cei mai draga-draga, nu s-ar atinge nici cu o floare, si EVIDENT, generalizand ca noi astia expirati suntem violenti, hai sa sustinem poponarii DOAR pentru a o arde mai sofisticat, mai open-minded (parca asa se auto-intituleaza modernii) … In fine, nu mai continui! Fi-mi-ar scarba!

Votati ce vreti la referendumul pentru familia traditionala, fiindca e democratie, asadar nu vreau sa impun nimanui nimic, INSA, ceea ce va rog este sa nu va lasati prostiti prin texte deastea. Macar atat sa vad de la tara asta, ca incepe sa gandeasca inainte sa voteze, nu sa se lase prostiti de niste texte infecte, ipocrite si scarboase precum cel din aceasta poza!

PS: Eu am sa votez impotriva casatoriilor gay fiindca na, de felu meu, prefer sa nu fiu ipocrit si “in rand cu lumea” cand vine vorba de dorinta cretinoida a unora de a o arde open-minded ca sa dea bine pe sticla, si ma gandesc si la faptul ca dupa mizeria asta daca s-ar aproba, ar urma si MONSTROZITATEA aia cu ADOPTIILE copiilor de catre gay ceea ce mi se pare cea mai criminala si masochista chestie pe care o poate face specia umana proprilor copii. Nu vreau sa intru mai mult in detalii fiindca simt ca ar trebui sa explic de ce apa e uda si chiar am alta treaba pe planeta asta (desi cand ma gandesc xa voi avea si eu copii la un moment dat sindaca sunt ignorant la asa ceva s-ar putea ca incusiv copii mei, indirect sa fie afectati, parca ma pune pe ganduri).

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile