Smarter_way_USA

Suntem generaţia relaxată şi fericită. Pe facebook.

16/09/2018 | Lume nebuna | 5,249 views

Pe facebook nimeni nu spune cât de prost se simte astăzi cu el însuşi. Cât de neatrăgător se consideră sau cât de dezamăgit e de el sau de munca lui. Ceea ce e penibil, hidos și demn de toată scărba!

Nimeni nu vrea să arate că are o viață simplă, banală şi de-a dreptul plictisitoare uneori. Ceea ce e penibil, hidos și demn de toată scărba!

Pe facebook, nimeni nu pare că s-ar simți imatur, că ar avea vreun regret, sau zile în care toate merg prost. Ceea ce e penibil, hidos și demn de toată scărba!

Nimeni nu spune că înainte de a da share unui citat cu mesaj pozitiv, a citit enşpe altele înainte, pentru a-şi ridica moralul. Ceea ce e penibil, hidos și demn de toată scărba!

Nimeni nu pare a avea o familie dificilă pe facebook. Toți își vizitează părinții, pun poze cu ei și le spun virtual cât de mult îi iubesc. Ceea ce e penibil, hidos și demn de toată scărba!

Nimeni nu se ceartă cu iubita pe facebook. Toți au relații ideale. Nimeni nu e înşelat pe facebook. Nimeni nu înșeală pe facebook. Ceea ce e penibil, hidos și demn de toată scărba!

Nimeni nu postează o poză cu ursuleţul cu care doarme noaptea în braţe, la 28 ani. E penibil… pentru facebook. Ceea ce e penibil, hidos și demn de toată scărba!

Nimeni nu postează o poză dintr-o marţi oarecare petrecută acasă la părinţi, spălând covoare. Ceea ce e penibil, hidos și demn de toată scărba!

Nimeni nu scrie despre dulapul plin de haine vechi, care nu-l mai fac sa se simtă cool, dar pe care încă nu poate să le arunce.
Ceea ce e penibil, hidos și demn de toată scărba!

Nimeni nu are curajul să spună că nu e fericit chiar dacă și-a îndeplinit visul sau a făcut milioane de euro. Ceea ce e penibil, hidos și demn de toată scărba!

Nimeni nu admite că sforăie, că râgâie, sau că e constipat uneori. Userii facebook nu se beșesc. Ceea ce e penibil, hidos și demn de toată scărba!

Nimeni nu pune o poză în care nu a ieşit perfect, în care nu-i stă bine părul, în care i se vede burta, în care nu îi par buzele groase și privirea sexy… Aproape nimeni nu pune pe facebook o poză netrecută prin vreo 3 filtre. Ceea ce e penibil, hidos și demn de toată scărba!

Suntem o generaţie de tipi hot şi bunăciuni sexy, care ne bem cafeaua zilnic pe cine-ştie-ce terasă, ca „scoşi din cutie”, oricând gata pentru un selfie, care mai de care mai fericiţi cu propria viaţă. Ceea ce e penibil, hidos și demn de toată scărba!

Avem o imagine creată pe, prin și pentru facebook. O imagine frumoasă, o viață de 5 stele, un job de milioane și excursii de vis. Dezamăgirea apare când ne trezim că nu mai suntem capabili să ținem pasul cu imaginea asta. Ceea ce e penibil, hidos și demn de toată scărba!

Dar să nu intrăm în detalii. Suntem generaţia relaxată şi fericită. Pe facebook.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile