Smarter_way_USA

#earningsreport – Cum începem săptămâna 22-23 octombrie 2018

21/10/2018 | #earningsreport, #TradingDay | 1,494 views

Asadar … maine incepe o saptamana superba si plina de oportunitati investitionale la bursa datorita raportarilor financiare ce vor avea loc.

Citeste si: Lista completa a companiilor ce vor raporta rezultatele financiare saptamana aceasta.

Eu pentru maine inainte de deschiderea sdintei de tranzactionare am o pozitie la Halliburton si am deja o pozitie pe Caterpilar fiindca nu stiu daca stiti dar compania asta cand merge bine inseamna ca economia merge bine, daca asta incetineste inseamna ca economia incetineste (putem baga si Boeing in aceeasi categorie asadar pentru miercuri cu siguranta voi deschide o pozitie si la Boeing).

De asemenea ma tenteaza si McDonalds fiindca mancarea e treaba buna oricum … dar inca ma gandesc cum intru pe ea fiindca nu e ceva wow in vaznari dupa asteptarile mele dar teoretic ar trebui sa fie bine.

Lockheed Martin e un MUST fiindca, cu totii cred ca ati auzit de comenziile ce s-au dat in domeniul apararii in ultima vreme.

Verizon nu stiu inca ce sa zic, inca sap dupa informatii dar sunt constient ca e un business bun, sigur si cu potential. Sa nu uitam ca are integrat si yahoo cu toate businessurile lui (inclusiv partea de advertising imprena cu toata reteaua Oath (unde sunt incluse siteuri imense cu tot cu reteaua AOL) si sectiunea de finance si etc pe langa faptul ca din cate stiu verizon e cel mai mare operator wireless din lume, care e business-ul de baza)

Daca nu aveti inca cont de tranzactionare la bursa va recomand platformele https://bit.ly/2TKvVa0 si/sau https://goo.gl/EH6dwt

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile