Smarter_way_USA

eToro România – Despre platforma de tranzacționare

09/10/2018 | Bursa & Investitii | 3,146 views

Platforma de tranzactionare eToro a fost fondata in anul 2006 de catre fratii Yoni si Ronen Assia, impreuna cu David Ring, in Tel Aviv. Platforma de investitii EToro a fost lansata in 2010, alaturi de functia “Copy-Trading”. Aceasta permite investitorilor sa vizualizeze, sa urmareasca si sa copieze automat comerciantii de top ai retelei. Mai tarziu in acel an, EToro a lansat primele aplicatii Android, astfel incat investitorii sa poata cumpara si sa vanda actiuni prin dispozitive mobile.

Intre 2007 si 2013, compania a acumulat 31,5 milioane de dolari in patru runde de finantare. In decembrie 2014, EToro a strans 27 milioane dolari de la investitori rusi si chinezi. In prezent, compania este prezenta in peste 170 de tari. Platformele sale inovative au creat comunitati active de tranzactionare, pe care investitorii din intreaga lume le apreciaza. Conform datelor pe care ei le pun la dispozitie, pe EToro se creeaza in fiecare zi mii de conturi noi.

Este eToro o inselatorie?

EToro (Europe) Ltd. are sediul in Limassol, Cipru si este o companie de investitii, ce functioneaza in parametrii impusi de legislatia in vigoare, fiind inregistrata sub numarul HE200585. Compania este reglementata de Comisia pentru Valori Valutare din Cipru sau CySec, sub numarul de licenta 109/10.

In Marea Britanie, EToro (UK) Ltd. are sediul in Londra si este o companie inregistrata cu numarul de inregistrare 7973792. EToro UK este autorizata si reglementata de Autoritatea de Conduita Financiara sau FCA sub numarul de referinta 583263. Atat EToro (UK) ) Ltd. si EToro (Europe) Ltd. respecta si functioneaza in conformitate cu directiva privind pietele instrumentelor financiare sau MiFID.

EToro vine in intampinarea investitorilor sai cu o serie de avantaje, ce au dus de-a lungul timpului la dezvoltarea unei bune imagini in mediul online.

Pentru inceput, mentionam aici interfata prietenoasa disponibila in varianta desktop, pentru tablete si telefoane mobile. Comenzile sunt plasate oarecum intuitiv, pentru a fi logic si simplu de folosit. Este foarte important ca platforma sa fie adaptata acestei nevoi, pentru ca tu, in calitate de investitor, sa nu te pierzi in functii si setari.

Acest broker prezinta o flexibilitate ridicata in ceea ce priveste tipurile de conturi pe care le pune la dispozitie, iar posibilitatea de a exersa intr-un cont demo este gratuita.

Ai de ales intre nenumarate tranzactii si tipuri de active din intreaga lume. Suportul tehnic este oferit la nivel mondial, ceea ce inseamna ca orice problema cu care te confrunti poate fi rezolvata simplu si rapid.

Platforma de tranzactionare

Retelele sociale au influentat exponential arena investitiilor. EToro a patruns acum cativa ani in pe piata “sociala” si a introdus recent noua sa platforma de tranzactionare. EToro ii incurajeaza pe clienti sa se conecteze cu ceilalti pentru a tranzactiona, a investi, a invata si a impartasi cunostinte in retea, iar comerciantii de top sunt listati pe pagina de destinatie, impreuna cu numarul de copiatoare, raportul castigurilor si procentul de castig.

Traderii EToro pot beneficia de portofolii personale, liste de vizionare, feeduri de stiri (similar cu peretele Facebook), istoricul tranzactiilor, statistici, niveluri de risc etc. Pot, de asemenea, sa realizeze cautari prin introducerea anumitor caracteristici ale profilului, cum ar fi locatia, procentul de castig sau durata tranzactiilor.

Platforma de tranzactionare

Retelele sociale au influentat exponential arena investitiilor. EToro a patruns acum cativa ani in pe piata “sociala” si a introdus recent noua sa platforma de tranzactionare. EToro ii incurajeaza pe clienti sa se conecteze cu ceilalti pentru a tranzactiona, a investi, a invata si a impartasi cunostinte in retea, iar comerciantii de top sunt listati pe pagina de destinatie, impreuna cu numarul de copiatoare, raportul castigurilor si procentul de castig.

Traderii EToro pot beneficia de portofolii personale, liste de vizionare, feeduri de stiri (similar cu peretele Facebook), istoricul tranzactiilor, statistici, niveluri de risc etc. Pot, de asemenea, sa realizeze cautari prin introducerea anumitor caracteristici ale profilului, cum ar fi locatia, procentul de castig sau durata tranzactiilor.

Ce ofera platformele de tranzactionare eToro?

Alegerea investitiei la EToro este vasta si include o diversitate de actiuni pe pietele financiare, metale pretioase precum aurul si marfuri cum ar fi petrolul. Investitorii cu performante superioare au dat exemplul, iar comerciantii pot copia metodele. In plus fata de lista lunga de produse comercializate, EToro ofera si actiuni din SUA, Spania si Italia, precum si ETF-uri si ADR-uri ruse si chinezesti.

Platforma tranzactioneaza bancnotele pe o baza CFD, ceea ce inseamna ca utilizatorii cumpara si vand instrumente financiare derivate care urmaresc pretul BTC, fara a detine proprietatea activului suport. EToro a introdus recent o noua platforma prin luarea vechilor platforme WebTrader si OpenBook si reproiectarea acestora pentru a se potrivi tuturor dispozitivelor. Este o aplicatie web HTML5, care este pe deplin optimizata si ruleaza pe orice dispozitiv mobil.

EToro permite investitorilor sa tranzactioneze atat de pe varianta computer, cat si de pe tableta sau telefon mobil. Dispune de aplicatie Android si iOS, astfel incat utilizatorii sa aleaga varianta ce se pliaza optim nevoilor lor.

Sumarizand, platforma EToro iti permite:

  • Sa investesti in stocuri, marfuri, valute si indici bursieri;
  • Sa gasesti investitorii clasati pe primul loc si sa vizualizezi portofoliile acestora, inclusiv diagramele de performanta, statisticile actualizate si defalcarea portofoliului;
  • Sa urmaresti investitorii sociali de top ai EToro pentru a obtine o perspectiva asupra deciziilor lor comerciale si a strategiilor de investitii;
  • Sa participi la discutii online pline de viata despre pietele financiare si multe alte subiecte de interes;
  • Sa construiesti si sa gestionezi portofoliul prin copierea automata a actiunilor de tranzactionare ale investitorilor de top;
  • Sa atragi propriii adepti si copiatori si sa obtii un venit suplimentar prin impartasirea strategiilor, in calitate de Investitor Popular.

Tipuri de conturi

EToro ofera investitorilor posibilitatea de a deschide unul dintre cele trei tipuri de conturi: demo, standard si islamic. Fiecare dintre ele se diferentiaza prin permisiunile pe care le ofera si anumite particularitati. Te invitam sa le descoperi in cele ce urmeaza:

Conturi demo: EToro ofera un cont demo gratuit celor care doresc sa practice tranzactionare cu brokerul inainte de a-si finanta efectiv banii intr-un cont real. Acest cont este finantat cu bani virtuali in valoare de 10.000 $ si poate fi folosit pentru a testa performanta sistemelor de tranzactionare manuale sau automate.

Conturi standard: EToro ofera patru tipuri de conturi standard de tranzactionare: Bronz, Silver, Gold si V.I.P. Comerciantii se pot califica pentru tipuri de cont consecutiv mai bune, in functie de volumul tranzactiilor sau de fondurile pe care le depun. Tipurile mai bune de cont ofera servicii imbunatatite si conditii de tranzactionare superioare.

Conturile islamice – Cei care nu doresc sa plateasca sau sa primeasca dobanzi ca urmare a rasturnarilor automate in valuta de la ora 17:00 EST pot deschide un cont islamic cu un depozit minim de 1.000 de dolari, care este operat in conformitate cu legea Islamului Sharia. Astfel, toate pozitiile deschise la ora 17 EST sunt inchise automat. Comerciantul poate restabili pozitiile imediat.

Cont demo – eToro pareri

Un avantaj al brokerului EToro este ca ofera persoanelor ce abia incep sa interactioneze cu piata de tranzactii un cont demo, dar si nenumarate resurse educationale. Rolul acestuia este acela de a permite investitorilor sa se obisnuiasca cu platforma, dar si de a testa diverse tranzactii inainte de a incepe sa le puna in practica folosind bani reali. Astfel, poti folosi contul demo pentru a analiza ce faci bine si ce faci rau, pentru a testa strategii si pentru a le imbunatati pana cand esti sigur ca functioneaza cum se cuvine si pot fi

Licente de operare

EToro (Europe) Ltd. functioneaza in parametrii impusi de legislatia in vigoare, fiind inregistrata sub numarul HE200585 in Cipru. Compania este reglementata de Comisia pentru Valori Valutare din Cipru sau de CySec, sub numarul de licenta 109/10. In Marea Britanie, EToro (UK) Ltd. are sediul in Londra si este o companie inregistrata cu numarul de inregistrare 7973792.

EToro UK este autorizata si reglementata de Autoritatea de Conduita Financiara sau FCA sub numarul de referinta 583263. Atat EToro (UK) ) Ltd. si EToro (Europe) Ltd. respecta si functioneaza in conformitate cu directiva privind pietele instrumentelor financiare sau MiFID. Faptul ca aceasta companie este reglementata iti aduce un beneficiu direct: in eventualitatea unor nereguli, poate fi trasa la raspundere de institutiile responsabile.

Tari in care opereaza

Astazi, EToro dispune de peste 5 milioane de utilizatori din peste 170 de tari, oferindu-le posibilitatea de a gestiona fondurile prin intermediul platformelor inovative de investitii online si a comunitatii active de tranzactionare, cu mii de conturi noi create in fiecare zi.

Procesul de inregistrare

Inregistrarea pe platforma EToro este cat se poate de simpla. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi linkul urmator. Va fi necesar sa inserezi acolo un numar de telefon, o adresa de email si sa setezi o parola. Vei primi un email ulterior pentru verificarea contului. Tot ce va trebui sa faci este sa accesezi linkul din email si sa completezi o serie de informatii suplimentare. De asemenea, un reprezentant al companiei te va contacta pentru a te ghida daca este necesar.

Consideram ca EToro este o platforma de tranzactionare sigura, care are multe de oferit. Fireste ca va fi necesar sa gestionezi tranzactiile responsabil, pentru a genera castigurile mult dorite.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

eToro is a multi-asset platform which offers both investing in stocks and cryptoassets, as well as trading CFDs.

Please note that CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. {etoroCFDrisk}% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work, and whether you can afford to take the high risk of losing your money.

Past performance is not an indication of future results. Trading history presented is less than 5 completeyears and may not suffice as basis for investment decision.

Copy Trading does not amount to investment advice. The value of your investments may go up or down. Your capital is at risk.

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

eToro USA LLC does not offer CFDs and makes no representation and assumes no liability as to the accuracy or completeness of the content of this publication, which has been prepared by our partner utilizing publicly available non-entity specific information about eToro.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile