Smarter_way_USA

#stockmarketcrash – Nu, nu vine apocalipsa! E doar un Black Friday binevenit din nou și din nou!

12/10/2018 | Bursa & Investitii | 1,741 views

Am zis ca stau departe de facebook cand vad scaderi deastea ORGASMICE la bursa tocmai ca sa nu fiu rau sa ma bucur :))) dar nu mai rezist, trebuie sa imi eman fericirea prin toti porii! :)

Nu vine nici o apocalipsa! De la niste corectii  BINEVENITE pe bursa (repet, BINEVENITE, fiindca era si cazul sa vina! Prea sus era piata si inca e in unele cazuri) si pana sa vorbim de MAREA PRABUSIRE e cale lunga si ar fi prea frumos sa fie adevarat.

Lasand gluma la o parte, MA BAIETI, haideti va rog sa gandim ca niste investitori, sa nu ne mai cacam pe noi la orice scadere indiferent cat de mare e. Invatati sa nu va mai tot uitati doar la preturi ci mai mult la companie pentru ca astfel, scaderile respective sa va bucure

Deschide un cont de tranzactionare la bursa!

Chiar daca sa zicem tranzactionati cu levier perioada asta, nu tranzactionati cu sume mari !!! Eu personal, tranzactionez pe pozitii de maxim 1-2% din total portofoliu!

Am trecut de gradinita asadar sunt constient ca oportunitati tot timpu vor fi, nu trebuie sa ma haladesc acum la orice picaj cu toti banii pe o pozitie doar fiindca as avea oligofrenismul ca e oportunitatea vietii mele. NU, alea sunt manelisme!

Chiar daca pierdeti ceva pozitii, daca veti merge pe pozitii de MAXIM 1-2% din portofoliu veti avea orgasme sa stiti ca ati pierdut doar atata dar ca aveti oportintatea cu urmatoarele pozitii sa castigati mai mult fiindca piata la un moment dat TOT VA REVENI iar asta va fi curand!

Cei ce sunteti mai slabi de inger, invatati sa tranzactionati FARA LEVIER adica sa cumparati practic actiuni direct 1:1 si sa mergeti pe termen lung. Astfel pozitiile NU le veti pierde indiferent cat ar scadea iar revenirea, dupa cum va spuneam, e doar o chestiune de timp dupa care profiturile vor merita asteptare!

Daca nu aveti inca cont de tranzactionare pe bursele internationale, va recomand platforma https://bit.ly/2TKvVa0

Va doresc investitii cat mai profitabile!

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile