Smarter_way_USA

Co-fondatorul platformei BitMEX, cel mai tânăr miliardar din Marea Britanie

13/11/2018 | #crypto | 1,766 views

Revista Sunday Times a anunțat recent că Ben Delo, co-fondatorul platformei BitMEX, a devenit cel mai tânăr miliardar din Marea britanie, fiind de asemenea și primul miliardar din industria criptomonedelor din această țară.

Ben Delo are 34 de ani și a studiat matematică și științele computerelor la Worcester College, din Oxford, angajându-se ulterior la IBM ca inginer de software și apoi mutându-se în Hong Kong pentru a lucra pentru JP Morgan. La absolvirea facultății, aparent potențialul său era nesigur – a fost votat de colegi drept ”cel mai probabil să ajungă milionar” și a fost pe locul doi la categoria ”cel mai probabil să ajungă la închisoare”.

Click aici pentru a accesa platforma BitMEX!

Din fericire, în 2014, Ben Delo și-a început colaborarea cu Samuel Reed și Arthur Hayes pentru a înființa exchange-ul BitMEX. La început, proiectul a necesitat foarte multă muncă din partea fondatorilor – Delo povestește că muncea 18 ore pe zi și a fost nevoit să își închirieze camerele din apartament pe Airbnb deoarece compania avea foarte puține fonduri disponibile.

Chiar și acum, Delo preferă să aibă o viață lipsită de lux, pe modelul promovat de Warren Buffet și Bill Gates, preferând să își folosescă profiturile pentru a sprijini diferite cauze caritabile. Bitmex a devenit un exchange de succes foarte rapid, în special deoarece oferă contracte de credit (leverage) de valoare mare pentru traderi.

Activitatea principală a platformei este de tranzacționare de derivate Bitcoin, având unele dintre cele mai mari volume la nivel global, și oferă suport și pentru contracte futures în Bitcoin Cash, Cardano, Ethereum, Litecoin și Ripple. Conform Coinmarketcap, BitMEX are un volum zilnic de tranzacții de 2 miliarde de dolari și este evaluată la 3.6 miliarde de dolari.

Întrebat despre viitorul prețului Bitcoin, cel mai tânăr miliardar britanic este de părere că volatilitatea pieței cripto depinde foarte mult de educația publicului și de reglementările legale, deoarece în prezent, opoziția dintre ”tauri” și ”urși” scurtează intervalul de evoluție a prețurilor:

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

”Cred că ceva care se ridică la 20.000 de dolari într-un an poate avea o corecție de până la aproximativ 6000 $ … putem găsi un nivel minim în intervalul de 4000-5000 $, dar dacă apare o decizie de reglementare pozitivă, precum un ETF aprobat de SEC, prețul va urca ușor peste 20.000 de dolari și chiar până la 50.000 de dolari până la sfârșitul anului 2018 “

Tags: , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile