Smarter_way_USA

+plus: Un alt partid, foarte lăudabil și inteligent făcut, dar când fugi după mai mulți iepuri, nu prinzi niciunul!

17/12/2018 | Diverse | 1,711 views

Absolut superba treaba ce au facut-o cei de la +plus. Sunt mandru de ei si ii sustin pe toti din partid si pe Dacian Ciolos. In acelasi timp sunt si realist si n-am cum sa spun ca e bine mai mult pentru ei fiindca, probabil ca vor intra si ei cu 2-3 oameni in parlament/guvern.  Dar sa castige alegerile fara o alianta cu alte partide unite impotriva PSD-ului, sunt sanse aproape de zero!

Sunt prea multe partide in Romania! Si nu uitati ca cel mai mare partid tot PSD-ul ramane, asadar avand cei mai multi membri, au cam cele mai multe sanse de castig (fie ca vrem sau nu vrem sa ne obisnuim cu gandul).

Daca in opozitie sunt 348669 partide, fiecare cu ciolanul lui … sunt cam slabe sanse spre niciuna sa castige vreunu daca nu e de o marime considerabila … sau MACAR sa se formeze niste aliante intre partide mai mici sub acelasi scop si anume cel de inlaturare a partidului de la putere.

Asadar la alegeri va trebui sa fim foarte atenti ce alegem: sa fim diferiti mergand pe idealuri (care ne sunt calcate in picioare) SAU sa fim diferiti alegand varianta cea mai apropiata ca sanse sa dea jos sistemul infect al PSD-ului.

Stiu toti sunt o apa si un pamant, dar daca ne fofilam in idealuri si nu condondent pe reusita, mai stam lejer 4 ani cu PSD-ul!

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile