Smarter_way_USA

Samsung Galaxy Watch pret, specificatii, detalii tehnice

11/12/2018 | Gadgets & IT | 1,443 views

Joi, la New York compania Samsung a anuntat pe langa noul si spectaculosul Note 9, modelul Samsung Galaxy Watch. Daca despre Note 9 gasiti detalii complete in acest review Samsung Galaxy Note 9, haideti sa aruncam o privire si peste oferta noului smartwatch al producatorului.

Magazine recomandate pentru telefoane mobile: emag.ro , quickmobile.ro , evomag.ro , altex.ro , cel.ro

Disponibil din aceasta luna in Statele Unite ale Americii si Coreea de Sud, Samsung Galaxy Watch va ajunge si in Europa incepand cu luna septembrie. Mai exact, din 14 septembrie vom putea achizitiona si in Europa noul smartwatch de la Samsung.

Samsung Galaxy Watch detalii tehnice

Noul smartwatch al Samsung Electronics are doua versiuni: una de 46 milimetri, alta de 42 milimetri. Prima dintre variante va fi disponibila pe argintiu, in timp ce cea de-a doua va putea fi achizitionata pe negru si roz auriu. La fel ca si precedentele generatii, noul smartwatch va avea inclusa functia Always-On-Disiplay.

Samsung GALAXY Watch 2 (2)

Poate cea mai importanta imbunatatire adusa de producator este conectivitatea de tip LTE.

Samsung ne anunta ca Samsung Galaxy Watch va functiona pentru un numar de peste 30 de operatori din peste 15 tari diferite. Device-ul poate fi folosit si ca standalone pentru apeluri, mesaje, muzica etc, compania anuntand o autonomie de pana la 80 de ore.

Samsung GALAXY Watch 2 (3)

Producatorul n-a uitat de capitolul sanatate, iar Samsung Galaxy Watch are optiune de masurare a stresului, menita sa detecteze si respiratia excesiva in timpul exercitiilor fizice. Exista de asemenea un sistem de monitorizare a somnului, care te va ajuta sa te odihnesti mai bine. Nu mai putin de 21 de cicluri de antrenament indoor ofera acest nou device, care isi completeaza astfel oferta si prin sprijinul pe care il asigura exercitiilor fizice.

Samsung GALAXY Watch 2 (5)

Trecand la specificatii, aflam de la Samsung ca versiunea de 46 mm are un ecran circular de 1.3-inch cu tehnologie Super AMOLED si protectie Corning Gorilla DX+, in timp ce modelul de 42 mm are un ecran de 1.2-inch. Ambele modele de Samsung Galaxy Watch permit schimbarea bratarilor.

Pe versiunea de 46 mm avem o baterie de 472 de miliamperi, in timp ce o baterie mai mica, de 270 miliamperi descoperim pe versiunea de 42 mm. In afara de aceste detalii, ambele ceasuri inteligente sunt motorizate de procesoare in-house, Exynos 9110 dual core, cu o frecventa de 1.15 Ghz. Samsung Galaxy Watch are 1.5 GB RAM si 4GB pentru stocarea de date, iar optiunea bluetooth are 768 MB RAM.

Samsung GALAXY Watch 2

Noul ceas Samsung Galaxy Watch ruleaza Wearable OS 4.0 bazat pe Tizen si prezinta optiuni de conectivitate importante ca 3G/LTE, Bluetooth 4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, A-GPS/Glonass, Accelerometru, Gyro, Barometer, HRM si lumina ambientala. Pretul sau va fi anuntat in curand.

Tags: , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile