Smarter_way_USA

Acțiunile companiei lui Warren Buffett se prabușesc la bursă. Apple & China fac noi victime

03/01/2019 | Bursa & Investitii | 1,137 views

Actiunile companiei lui Warren Buffett, cel mai celebru investitor al tuturor timpurior, au scazut in sedinta de tranzactionare de joi, 3 ianuarie cu 5,33%.

Scaderile au fost pe fondul stirilor negative aparute in presa despre decelerarea economica din China, gradului mare de indatorare a companiilor chinezesti, si in principiu despre Apple (unde Berkshire Hathaway detine un pachet de actiuni in valoare de peste 56 miliarde de dolari) anunta vanzari slabe de iPhone-uri in China, informatiilor cum ca chinezii ar fi bonusati daca isi cumpara telefoane chinezesti in loc de cele americane sau cum ca incepe un trend de schimba bateria telefonului in loc de a schimba telefonul.

Incepe nebunia ? Tineti aproape, cu centura bine pusa! Urmeaza vremuri foarte foarte interesante! China decelereaza masiv, intr-un context extrem de sensibil (companiile din China sunt supraindatorate, cu obligatiunile corporative insolvente la maximul istoric)! Ce inseamna centura bine pusa? Economisiti in valuta (USD, EUR) si nu dati banii pe prostii (inclusiv imobiliarele supraevaluate!!!)

Alte companii ce vor avea de suferit de pe urma scaderilor actiunilor Apple sunt: Skyworks Solutions, Qorvo, Broadcom, Lumentum Holdings, Universal Display.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile